• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2019

21:51

AMERI SE NE ŠALE! Popovič u Kinu vodi brutalnu reprezentaciju!

Košarka

AMERI SE NE ŠALE! Popovič u Kinu vodi brutalnu reprezentaciju!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država krenuće na put Svetskog prvenstva u Kini ne baš u najjačem, ali svakako sjajnom sastavu. Konačno se pojavio i delić onoga kako bi trebalo da izgleda selekcija Grega Popoviča

Američki novinar Adrijen Vojnarovski koji je poznat po svojim proverenim informacijama objavio je spisak imaena koja konkurišu za ulazak među 12 igrača koji će krenuti u Kinu.

(FOTO) NAJVEĆI FAN! Lebron će zanemeti kad vidi ovo TETOVAŽU!

Entoni Dejvis, Džejms Harden, Demijan Lilard, Si Džej Mekalum, Kemba Voker, Donovan Mičel, Bredli Bil, Džejson Tejtum, Kevin Lav, Erik Gordon, Kajl Kuzma i Bruk Lopez. Ovo su samo NBA zvezde koje konkurišu za ulazak na konačni spisak od 12 igrača, a njima će biti priključena i univerzitetska senzacija Zion Vilijamson, kao i dva veterana Pi Džej Taker i Pol Milsap.

Trening kamp SAD održaće se početkom avgusta, kada će se po prvi put sastati reprezentativci.

VREME JE ZA FINALE! Golden Stejt za treću uzastopnu NBA titulu, Toronto za prvu u istoriji!

Svetsko prvenstvo u Kini održava se od 31. avgusta do 15. septembra, a SAD je u grupi sa Turskom, Češkom i Japanom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija