• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

10:30

IGRATI ZA SRBIJU POSLE NJEGOVE SEZONE - SVAKA ČAST! Bogdanović se divi Jokiću!

Košarka

IGRATI ZA SRBIJU POSLE NJEGOVE SEZONE - SVAKA ČAST! Bogdanović se divi Jokiću!

Podeli vest

Nikola Jokić potvrdio je da će igrati za reprezentaciju u Kini, pa će tako Srbija u najjačem sastavu otići na svetsku smotru.

As Sakramenta Bogdan Bogdanović ne skriva da je Jokić nedostajao "orlovima".

Biće nam još lakše. Sigurno da je on jedan od naših najboljih igrača. Mislim da nam je on ovih godina falio. Nije lako posle njegove sezone, posle tih minuta, odlučiti se da igraš još jedno leto. Jokić je odlučio da igra, svaka čast i tu smo da ga podržimo. Tu smo zajedno - rekao je Bogdanović.

Sviđa mi se plavi dres
 

Srbija će na Mundobasketu igratu u novom plavom dresu. 

- Na prvi pogled je lep. Nova boja, nova ekipa, nova generacija. Sve je novo. Sviđa mi se novi dres, a rekli su nam da će biti plavi kada su i najavili tu promenu. Ovo je neki moderniji fazon. Sa plavim dresom smo imali mnogo uspeha i nadam se da ćemo ih sa ovom bojom napraviti još više - rekao je Bogdanović.

Svetsko prvenstvo u Kini počinje krajem avgusta, a Bogdanović je upitan da li već sada razmišlja o SP.

- Kada se okupimo počećemo da razmišljamo. Sad još uvek gledam završetak svih liga, imaćemo dosta vremena da se spremimo.

Izabranici Aleksandra Ðorđevića biće među favoritima za medalju na SP.

- Tokom kvalifikcija i Evropskog prvenstva imali smo breme favorita, koje smo napravili na Olimpijskim igrama i Svetskom prvenstvu, pa i na prethodnom EP, gde smo bili četvrti. Mislim da se polako navikavamo na taj teret. Ne treba da obraćamo pažnju na to, već da igramo našu igru. Idemo sa jasnim ciljem -  objasnio je srpski bek.

BAŠ GA "HOĆE" PARE, JOKIĆ DOBIJA MILIONE! Srbin će dobro naplatiti izbor u najbolju petorku NBA!

SUROVI SMO PREMA JOKIĆU I ĐOKOVIĆU! Maljković ljut na navijače: Bolje sportiste nećemo imati, a čim ne valja udaramo i po familiji!

Srbija brani srebro sa prethodnog SP, a jedno od pitanja za Bogdanovića bilo je da li je sada vreme za zlato.

- Ne zna se kada je vreme za zlato, ali tu smo da damo svoj maksimum. Da idemo od utakmice do utakmice, jer se nikad ne zna kada će taj trenutak doći. Treba da razmišljamo kao sportisti, a navijači će uvek razmišljati kao navijači - zaključio je Bogdanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija