• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

16:31

NEMA FAVORITA, ALI MOTIV NIKADA NE NEDOSTAJE! Tomić najavio početak finalne serije Superlige!

Košarka

NEMA FAVORITA, ALI MOTIV NIKADA NE NEDOSTAJE! Tomić najavio početak finalne serije Superlige!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Partizana na startu finalne serije plej-ofa Superlige Srbije. O prvom meču i ambicijama crveno-belih u finalu, govore trener Milan Tomić i prvotimac Ognjen Dobrić. Bez gostujućih navijača odlučeno na sastanku bezbednosti


Košarkaši Crvene zvezde mts u polufinalu pobedili su ekipu Mege sa 2-0 i prethodnih dana su trenirali u dvorani „Aleksandar Nikolić" i pripremali se za početa finalne serije. Prva utakmica finala ujedno će biti i sedmi meč dva tima u ovoj sezoni.

BEZ "DELIJA" I "GROBARA" na gostovanjima u finalu Superlige!

- Od prvog dana i starta Superlige, naveo sam jasno i otvoreno ambicije i cilj KK Crvena zvezda u ovoj ligi, vodeći se time da je zdrava ambicija svakog sportiste da uvek želi da osvoji takmičenje u kome učestvuje. Sledi nam novi derbi,  nema favorita jer su to uvek specifične utakmice. Kompletni smo, trenirali smo prethodnih dana dobro, ovo je kraj jedne vrlo naporne sezone u svakom pogledu i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i podrže nas u našim nastojanjima da na najbolji način okončamo ovu sezonu. Razlika koju su pravili i energija koju su nam donosili u prethodnim derbijima, posebno u poslednja dva koja smo odigrali kao domaćini je bila evidentna i vrlo važna za nas - rekao je trener crveno-belih Milan Tomić pred start finalne serije.

Ekipa Crvene zvezde je kompletna i spremna i motivisana da na pravi način okonča sezonu u kojoj je glavni takmičarski cilj ostvaren.

- I pored toga što smo osvojili ABA ligu i ispunili cilj koji smo naveli kao najvažniji za ovu sezonu, motiva pred ovo finale nam ne nedostaje. Želimo da osvojimo i titulu prvaka Srbije, čime bi na pravi način okončali ovu dugu i vrlo napornu sezonu. Imamo prednost domaćeg terena u ovoj seriji, zato je prva utakmica vrlo važna i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu i što više ispune halu u ponedeljak. Znamo se odlično, zna se i šta je derbi, nema nikakvih tajni, ovo će nam biti sedma utakmica u ovoj sezoni, odigraćemo ih još tokom ove serije. Dobro smo trenirali prethodnih dana,  potpuno smo spremni i jedva čekamo da krene finale. Recept je poznat, jaka odbrana, velika borbenost i maksimalan angažman i koncentracija bez padova otvaraju put ka povoljnom rezultatu - dodao je Ognjen Dobrić prvotimac Crvene zvezde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija