• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

20:04

MICIĆ SE REVANŠIRAO KALINIĆU I GUDURIĆU! Fener pao u produžecima, Srbin briljirao u pobedi Efesa!

Košarka

MICIĆ SE REVANŠIRAO KALINIĆU I GUDURIĆU! Fener pao u produžecima, Srbin briljirao u pobedi Efesa!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa slavili su protiv Fenerbahčea na domaćem terenu 101:93 (86:86) nakon produžetaka i izjadnačili u finalnoj seriji šampionata Turske

Fenerbahče je mnogo bolje ušao u meč i imao sigurnu prednost do odlaska na poluvreme, a ona je išla i do prilično velikih plus 16.

Ipak, domaći su u poslednjih nekoliko trenutaka utakmice uspeli da se trgnu i izbore produžetke u kojima su slavili i izjednačili u seriji. 

Junak trijumfa domaćeg tima bio je sjajni Vasilije Micić, koji je predvodio svoj tim sa 30 poena (8/10 za dva, 3/7 za tri, 5/8 slobodna bacanja), uz 4 skoka i 6 asistencija za 2 minuta.

Od ostalih košarkaša Efesa, Larkin je ubacio 19 poena, dok se Danston na 15.

Kod Fenera najbolji Meli sa 22 poena, Gudurić je dodao 18, a Kalinić 13.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija