• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2019

19:33

(VIDEO) "GROBARI" SAHRANILI ZVEZDU! Sraman potez navijača Partizana na meču protiv večitog rivala

Košarka

(VIDEO) "GROBARI" SAHRANILI ZVEZDU! Sraman potez navijača Partizana na meču protiv večitog rivala

Podeli vest

Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana odavno je prešlo sportske okvire, a najvatrenije pristalice crno-beli otišle su korak dalje u mržnji prema večitom rivali da su u jednom trenutku uneli vence u "Pionir"

"Grobari" su u drugom meču finalne serije protiv Crvene zvezde uneli vence na tribine uz pesmu: Kurva umire, kurva gasi se...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
edi delija

pre 4 godine

MOGU ONI DA DELIJAMA I ZVEZDI DA PUSE K...C.

Momak

pre 4 godine

Deckic znamo da si iz zvezdine revije presao u informer pa se sablaznjavas. Gde si bio kad su garavi skandirali Trinkijeriju ustaso? Verovatno na tribinama sa njima zar ne?

robin hud

pre 4 godine

nevalja vam to komsije ! znate onu staru narodnu poslovicu, ko raku kopa drugom, sam u nju upada !? nemojte tako, vi ste veliki klub i ne stoji vam to klosarsko ponasanje ! pogledajte malo kako smo mi ispratili vaseg kapitena Saleta ! ucinite i vi neki NORMALAN korak ka boljem sutra ! ZASTO samo mrznja ? cemu to braco ?

Marko

pre 4 godine

Majmuni pale baklje u zatvorenom prostoru, a od opomene ni traga ni glasa. Na stranu sto hala nema klima uredjaje, a ljudi plus toga pushe u toj hali. Sve u svemu primitivizam kakav se bukvalno nigde ne srece u Evropi. Samo da vam kazem da na fudbalskim utakmicama u Engleskoj, premijer liga, pusenje je zabranjeno i na stadionu. Pa, sada vi vidite gde smo mi..!!

Branko

pre 4 godine

Govna jedna vucicevska, jebem li vam glavnog urednika u usta da vam jebem. Gde ste bili posle prve utakmice, majku li vzm jebem hohstaplersku. Ugasicete se cim ovo govno vucic ode sa vlasti. A oticice i to vrlo brzo.

Elvis

pre 4 godine

''Sraman'' potez? Da su to cigani uradili onda ne biste stavili takav naslov. Vi sa informera nikad niste neutralni i objektivni, i uvek ste ostrašćeni kada je zvezda u pitanju. Polovina Srbije ipak navija za Partizan, ne zaboravite to! Da li biste želeli da svi Partizanovci više ne kupuju i ne čitaju informer? Nemojte se nazivati više NOVINARIMA ako ne poštujete neke najvažnije principe novinarstva. Aleee, zvezda gasi se!

Fumitaka

pre 4 godine

Stoka ostaje samo stoka ili ti marva crno bela koja se tuče izmedju sebe, smecari i olos

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija