• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

12.06.2019

23:55

DVA MINUTA KOŠTALA POBEDE! Tomić zna zašto je Zvezda izgubila "dobijen" meč!

Košarka

DVA MINUTA KOŠTALA POBEDE! Tomić zna zašto je Zvezda izgubila "dobijen" meč!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da se večerašnja utakmica protiv Partizana preokrenula dva i po minuta pre kraja, nakon dve greške njegovog tima i da je to razlog poraza crveno-belih

Košarkaši Partizana izjednačili su na 1:1 protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji plej-ofa Superlige, pošto su večeras pred svojim navijačima pobedili sa 73:72.

(VIDEO) BILO JE PREVIŠE TOPLO DA IGRAMO PRODUŽETAK, PA JE TROJKA BILA REŠENJE! Zagorac se našalio nakon poteza koji je doneo pobedu Partizanu!

- Pravi derbi, tvrda utakmica. Mislim da se utakmica preokrenula u poslednjih dva i po minuta kad smo vidili sedam razlike... Rekao sam igračima da moramo da kontrolišemo utakmicu 40 minuta i da ne pravimo greške, jer znamo da je Partizan najjači u kontrama. Naše dve greške su vratile rezultat, tu se preokrenula utakmica i to bio razlog što smo izgubili. Nije razlog što je Zagorac dao šut za tri poena - rekao je Tomić novinarima posle meča.

Na konstataciju novinara da je Zvezda u svim parametrima bila bolja od Partizana, osim u skoku u napadu, Tomić je kazao da mislim da to nije bio problem.

- Bile su dve - tri greške u poslednja dva i po, tri minuta, tu je preokrenut rezultat. Mogli smo bolje da zagradimo, mogli smo bolje da odradimo taj posao... 1:1 je, nastvaljamo dalje - dodaje trener Zvezde.

Uslovi za igru u dvorani "Aleksandar Nikolić" bili su nemogući, a sa tim se slažio i Tomić.

- Najteže je igračima. Velika je vrućina... Šta? Da apelujemo da se stavi klima? Rekli smo 100 puta do sada. Bilo bi bolje da stavi... Uslovi su nenormalni - rekao je Tomić.

Košarkaš Zvezde Filip Ćović kazao je da njegova ekipa nije loše branila poslednji napad u kojem je Rade Zagorac pogodio trojku za pobedu.

NAJTEŽA UTAKMICA U ŽIVOTU! Nikola Janković o nemogućim uslovima za igru i šta očekuje u narednim duelima protiv Zvezde

- Čestitao bih Partizanu na pobedi. Bila je tvrda utakmica, teška, kao što je bila i prva. Odlučila je, na našu žalost, ta jedna lopta, jedan šut. Ne mogu da kažem da smo loše branili, ali na našu žalost taj jedan šut je odlučio utakmicu - rekao je Čović.

- U ovakvim utakmica nema opuštanja, možete da pogrešite i to se dešava, Bili je bio na lopti, sad da li mogao da bude malo bliže... To su stotinke. Mislim da nije odigrana loša odbrana - dodao je plej Zvezde.

Treća utakmica finalne serije na programu je u subotu, a domaćin će biti Zvezda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija