• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

13:13

TRINKIJERI ZBOG MAJICE PLAĆA 1.000, A TOMIĆ 6.000 DINARA! Zvezdu uvrede na nacionalnoj osnovi koštale 180.000 dinara!

Košarka

TRINKIJERI ZBOG MAJICE PLAĆA 1.000, A TOMIĆ 6.000 DINARA! Zvezdu uvrede na nacionalnoj osnovi koštale 180.000 dinara!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je 180.000 dinara zbog ispada navijača protiv Partizana u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige Srbije

Kako se navodi u saopštenju, direktor takmičenja Leon Deleon sankcionisao je crveno-bele zbog uvreda na nacionalnoj osnovi (po drugi put) sa tribina, pljuvanja sudije zbog čega je prekinut meč na kratko i ispražnjen deo prvog reda uz teren, paljenja baklje, bacanja sitnih čvrstih predmeta na teren i to posebno na igrače gostujuće ekipe prilikom izlaska sa terena.

Trener Zvezde Milan Tomić moraće da plati 6.000 dinara jer je na konferenciju za medije došao u majici, a njegov kolega iz Partizana Andrea Trinkijeri 1.000 dinara jer je pred novinare takođe izašao u majici, ali "neobičnoj i veoma svečanoj".

STIGLE NOVE KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Trinkijeri plaća zbog majice, na tapetu i Ristić!


Takođe, Rade Zagorac je kažnjen 6.000 dinara zbog tehničke grešle.

Četvrti meč igra se večeras od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić", kada je domaćin Partizan. Crvena zvezda vodi 2:1 u seriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija