• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

16:11

ŠOK U MOSKVI! De Kolo napustio CSKA, već se nazire ime novog kluba!

Košarka

ŠOK U MOSKVI! De Kolo napustio CSKA, već se nazire ime novog kluba!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve Nando De Kolo napustio je ekipu prvaka Evrope. Ovu vest potvrdio je ruski klub na svom zvaničnom sajtu

Posle čak pet sezone u glavnom gradu Rusije, Francuz želi da promeni sredinu nakon osvajanja Evrolige sa "armejcima".

(VIDEO) ODE NANDO U FUDBALERE! Košarkaš CSKA uklizao ispred rivala da bi zaustavio napad!

Sa CSKA sam postigao sve. Sada, mislim da imam priliku da promenim nešto, da nađem novi izazov i da ponovo ciljam najviše domete - ispisao je u oproštajnoj poruci Francuz na sajtu Moskovljana.

Iza De Koloa su pet sjajnih godina u CSKA, a zauvek će pamtiti 2016. godinu kada je bukvalno bio nezaustavljiv. pored evroligaškog trofeja sa ekipom, Francuz je pobrao i najveća individualna prizanja, za najboljeg strelca sezone i MVP-ja završnog turnira.

U pet sezona sa CSKA, četiri puta je bio i VTB šampion, uz tri priznanja za najkorisnijeg igrača finalne serije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija