• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.06.2019

13:57

LOVA DO KROVA! Slukas ostaje u Feneru i to za džak para!

Košarka

LOVA DO KROVA! Slukas ostaje u Feneru i to za džak para!

Podeli vest

Grčki košarkaš Kostas Slukas ostaće igrač Fenerbahčea, pošto će sa turskim klubom potpisati ugovor na još dve sezone

Kako se navodi, Slukas će od novog ugovora, koji će biti zvanično potpisan u narednim danima, dobiti ukupno šest miliona evra.

Posle nekoliko nedelja spekulacija gde bi 29-godišnji plejmejker mogao da nastavi karijeru, on se odlučio da prihvati ponudu svog sadašnjeg kluba, iako su Barselona i Olimpijakos pokazali interesovanje.

IGRAO POSLE OČEVE SMRTI! Žoc se poklonio Slukasu!


Slukas je u Fenerbahče došao 2015. godine iz Olimpijakosa u kom je proveo sedam sezona.

U karijeri je osvojio tri Evrolige, od čega dve sa Olimpijakosom, tri puta je bio šampion Turske i dva puta je uzeo pehar u turskom Kupu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija