• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

21:14

(FOTO) MNOGO SKUPA FOTKA! Teo "sprema" supertalentovanog Nakića za Srbiju!

Košarka

(FOTO) MNOGO SKUPA FOTKA! Teo "sprema" supertalentovanog Nakića za Srbiju!

Podeli vest

Kapiten Srbije Miloš Teodosić i najbolji mladi igrač Evrope Mario Nakić zajedno su trenirali u Beogradu

Reprezentativac Srbije već se punom parom priprema za Svetsko prvenstvo u Kini kako bi što spremniji dočekao okupljanje nacionalnog tima na početku priprema za Mundobasket.

Priliku da trenira sa jednim od najboljih evropskih košarkaša iskoristio je MVP juniorske Evrolige. Nakić boravi u rodnom gradu, a prethodno je posetio i četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata između Partizana i Crvene zvezde.

- Idol! - kratko je napisao nekadašnji junior Zemuna i Partizana.

 

 

Sin bivšeg košarkaša Iva Nakića, koji može da bira između Srbije, Hrvatske i Španije, prošlog meseca izazvao je pažnju medija kada se fotografisao sa selektorom "orlova" Sašom Đorđevićem, a koji je na svom profilu na Tviteru i podelio njihov susret.

SINE, ČEKAMO TE! Sale poslao jaku poruku, Srbija dobila NOVOG DONČIĆA!

- Sve čestitke sine... čekamo te! - napisao je tada Đorđević, pa su svi pomislili da je to bilo konačno Nakićevo "da" reprezentaciji Srbije.

HRVATI KUKAJU ZA NAKIĆEM! Mršić: Žao mi je, probali smo sve! Možda je i bolje ovako

Ipak, selektor je dan kasnije demantovao medije i objasnio da Mario i dalje nije izabrao za koju reprezentaciju će igrati, kao i da je odluka na njemu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija