• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

02.07.2019

23:35

NEĆE BITI LAKO, ALI SMO SPREMNE! Saša Čađo veruje u polufinale!

Košarka

NEĆE BITI LAKO, ALI SMO SPREMNE! Saša Čađo veruje u polufinale!

Podeli vest

Košarkašica Srbije Saša Čađo izjavila je da njenom timu neće biti lako u četvfrinalu Evropskog prvenstva protiv Švedske

Naša reprezentacija došla je u četvrtfinale bez poraza jer je slavila u sva tri dosadašnja okršaja protiv Belorusije, Belgije i Rusije.

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda dovodi bivšeg igrača Partizana!

- Opet smo dobile teškog protivnika. Ni do sada nismo imale laganu utakmicu, tako da moramo da se borimo još jače. To nam je najvažnija utakmica na prvenstvu. Moraćemo da igramo dobro svih 40 minuta i imamo dva dana da se spremimo za njih - rekla je Čađo novinarima posle treninga.


Ona je istakla da je rival u četvrtfinalu sličan srpskom timu.

- Fizički su dominantne, mnogo trče. Slične su nama, to mi se ne sviđa, ali biće teško. Spremne smo, a i one su. Ne valja nikoga potceniti, ali potrudićemo se da pobedimo. Biće veliki izazov, sigurna sam - rekla je košarkašica. 

Dodala je da je bila iznenađena što su Šveđanke u osmini finala izbacile Letoniju.

- Bila sam malo iznenađena što su izbacili domaćina Letoniju, ali su dobar tim. Bore se i tu su s razlogom.

Objasnila je i šta će biti adut Srbije protiv Švedske.

- Mislim da od svih ekipa mi pokazujemo najveću borbenost. To nas uvek krasi, kao i agresivnost u odbrani i napadu. Mislim da tu imamo prednost.

Izabranice Marine Maljković odradile su trening u beogradskoj Areni, u kojoj će u četvrtak igrati prvi put pred domaćim navijačima.

(VIDEO) DA LI JE KALINIĆ PREDOSETIO ŠTA GA ČEKA? Evo šta je srpski košarkaš rekao dva dana pre objavljivanja spiska!

- Lep je ambijent za igranje. Dosad smo imale veliku podršku u Zrenjaninu, verujem da ćemo imati veću podršku u Beogradu - rekla je Čađo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija