• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

08:40

(VIDEO) MAGIJA ANE DABOVIĆ! Potez koji je raspametio navijače!

Košarka

(VIDEO) MAGIJA ANE DABOVIĆ! Potez koji je raspametio navijače!

Podeli vest

Junak pobede košarkašica Srbije nad Švedskom bila ja Ana Dabović, koja je za 22 minuta na parketu postigla 19 poena

Jedan od najbolji potez dosadašnjeg dela prvenstva, izvela je upravo sjajna Ana Dabović.

Ona je asistencijom bez gledanja, u stilu Miloša Teodosića, pronašla Draganu Stanković pod košem.

 

SVI ZABRINUTI ZBOG ANE DABOVIĆ! Ne deluje sjajno, POVREDILA JE ŠAKU!

Srbija je sa 87:49 pobedila Švedsku, protivnik u polufinalu u subotu od 20.30 biće selekcija Španije. Prethodno, Francuska i Velika Britanija igraju od 18 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Sva podrška košarkašicama Srbije,jesu lavice,jer su to na terenu potvrdile.Sramota je,a možda i nije,cena karata,ako je to uslov FIBA-e,ali država Srbija mora da plati karte za decu i sve klubove u Srbiji koji se bave košarkom ,put i ulaznice za polufinale. Da li ovi nazovi, što na tržištu "vrede" 60-100 mil. eura, vide kako se igra za svoju državu? Bore se devojke do iznemoglosti,a gde su oni ?Zvezdi Crvenoj,a nešto manje isto takvom Partizanu daju milione eura da bi se pojavili na evropskoj sceni i zabeleže po neku pobedu. Napred lavice,a Srbijo plati da Arena bude puna,one su to već zaradile.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija