• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

13:55

BRAVO, NIKOLA, SRBINE! Košarkaš stigao u Podgoricu da podrži očuvanje naših svetinja!

Košarka

BRAVO, NIKOLA, SRBINE! Košarkaš stigao u Podgoricu da podrži očuvanje naših svetinja!

Podeli vest

Košarkaš Milvoki Baksa Nikola Mirotić pokazao je kakav je čovek ovog petka kada je stigao u Podgoricu i zajedno sa svojom suprugom podržao očuvanje naših svetinja u Crnoj Gori

Poznati košarkaš koji već godinama igra u NBA ligi stigao je na odmor u Podgoricu sa svojom porodicom. Odmah je po dolasku u Crnu Goru pokazao kakav je čovek kada je sa svojom suprugom Ninom, pokazao savesnost hrišćanina, odgovornost i ljubav prema Bogu i svetinjama Božijim i dao svoj potpis protiv otimanja svetinja naše Svete crkve.

U KOŠARCI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Zemljotres i novi standardi: Barselona daje Mirotiću 70 miliona!

Nikola je posetio svoj rodni grad – Podgoricu, kao i Saborni hram Hristovog Vaskrsenja, kako to često i čini čim mu obaveze dozvole slobodno vreme.

Prilikom posete Sabornom hramu, Nikolu i njegovu suprugu Ninu dočekao je protojerej-stavrofor Dragan Mitrović, starešina Sabornog hrama, poželevši im dobrodošlicu.

Podsetimo, Mirotić je pre dve godine odlikovan odrenom Svetog Save koji do danas predstavlja najviše odlikovanje koje dodeljuje Srpska pravoslavna crkva.

Slike možete pogledati OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vatro Marx

pre 4 godine

To je Nikola Molotic da Spañjolikim pasosem , Na takmicenju Europskom prvenstvu po zavrsetku utakmice , prijé ulaska u tunelu istrgao je Srpsku zastavicu. Sto je tako postupio sramno i mizerno, protiv bratske Srbije.

ogi

pre 4 godine

Nikolina zena je iz Pirota i kupili su hotel u Pirotu.

ogi

pre 4 godine

Drago nam je i da je kupac Nikola Mirotić, on svako leto dolazi u Pirot, njegova žena je iz našeg sela Slavinje - rekao je Panajotović. https://www.juznevesti.com/Ekonomija/NBA-zvezda-kupila-hotel-na-Staroj-planini.sr.html

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija