• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

23:30

(VIDEO) TUKLE SU NAS, A TREBALO JE MI DA IH TUČEMO! Ana Dabović nikad emotivnija posle poraza od Španije

Košarka

(VIDEO) TUKLE SU NAS, A TREBALO JE MI DA IH TUČEMO! Ana Dabović nikad emotivnija posle poraza od Španije

Podeli vest

Najbolja košarkašica Srbije Ana Dabović emotivno je podnela dramatični poraz od Španije u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradu

Podstaknuta tehničkom greškom Dabovićeve u finišu meča, selekcija aktuelnih evropskih prvakinja ponovo je slavila protiv Srbije. 

Za to Dabovićeva krivi sebe i svoje saigračice, ali i neujednačen sudijski kriterijum, koji se najbolje osetio kod situacije koja je odlučila pobednika.

Ušle su bolje u utakmicu. Nismo manje želele pobedu od njih, ali one su pokazale veću želju, jer nismo imali uobičajenu energiju. Nismo pokazali ono što je trebalo da bismo ih pobedili. Trudićemo se da naučimo greške koje smo pravili na početku i kraju utakmice - rekla je vidno emotivna Dabovićeva posle meča.

Ona se osvrnula na situaciju kada joj je dosuđena nesportska greška.

- Ne znam za ličnu grešku. Ona je mene udarila kad sam napravila faul. Nisam očekivala baš faul, ali ajde. Energija je presudila, jer su već od starta pokazale da mogu. Nije ovo prvi poraz u našim karijerama, a ni u polufinalu. Naučićemo na greškama.Pokazale su borbu, tukle su nas, a trebali je mi da ih tučemo. Sudije su im dopustile da to rade, a mi nismo znale da se odbranimo na pravi način - rekla je naša košarkašica.

Srbija sutra igra za treće mesto protiv Velike Britanije od 17.30 minuta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija