• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

11:55

(FOTO) MARINA MALJKOVIĆ MI JE PRED SINOM REKLA DA PROBAM SA PROSTITUCIJOM! Milica Dabović otkrila neverovatne detalje o selektorki!

Košarka

(FOTO) MARINA MALJKOVIĆ MI JE PRED SINOM REKLA DA PROBAM SA PROSTITUCIJOM! Milica Dabović otkrila neverovatne detalje o selektorki!

Podeli vest

Nekadašnja košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović nastavlja sa iznošenjem "prljavog veša" u danima kada cela zemlja slavi bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu završenom proteklog vikenda u Beogradu

Milica Dabović nije štedela selektorku Marinu Maljković i pojedine košarkašice u danima kada se osetilo da će dogurati daleko, ali kao da je čekala najpovoljniji trenutak da zada završni udarac srpskih herojkama koje ne silaza sa naslovnih strana.

Ponizila je pred sinom

 Takva kakava je rekla mi je hladno: Probaj sa prostitucijom da dođeš ovde do para, pa ću te zaposliti za dve godine...

Milica Dabović

Dabovićeva je ubeđena da je bronza neuspeh, ponajviše krivicom selektorke, za koju kaže da je pogrešila u ključnim odlukama tokom meča sa Španijom, a lični rat sa Maljkovićevom ilustrovala je pričom iz Istanbula kada se srela tokom meča Fenerbahčea i Galatasaraja.

- Prošle godine bila sam na utakmici Fenerbahče-Galatasaraj. Srela sam Maljkovićku, prišla, javila se i ponosno izgovorila: Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim. U jednom dahu je samo rekla da neću igrati za reprezentaciju i da nema potrebe više da igram košarcu - napisala je Dabovićeva na svom Instragramu pa nastavila sa novim detaljima:

- Pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radom. Držala sam četvorogodišnjeg sina u rukama. Takva kakava je rekla mi je hladno: Probaj sa prostitucijom da dođeš ovde do para, pa ću te zaposliti za dve godine... - napisala je Dabovićeva i najavila da će sve detalje napisati u knjizi koju planira da objavi.

Foto: printscreen instagram

 

Uprkos opštem mišljenju da je bronza veliki uspeh, Dabovićeva smatra da je zlato moralo da se osvoji u Beogradu.

- Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam ponosno kao kapiten donela 2015. godine i zato sa punim pravom mogu da kažem: Zlato je ove godine moglo i moralo ostati u Beogradu. Nije jer na klupi imamo to što imamo. Trenera koji pravi loše izmene i donosi loše odluke, a o ljudskim osobinama neću komentarisati - napisala je Dabovićeva.

Foto: printscreen instagram

 

Na kraju je poručila da će proći i ovo, kao u bajci Carevo novo odelo i da će neko uzviknuti: "Car je go" i istina će svakako pobediti.

Foto: printscreen instagram

 

 

BONUS VIDEO: (VIDEO) MILICA DABOVIĆ NASTAVLJA DA BIJE PO MARINI MALJKOVIĆ! Ume samo da vređa, njoj niko ne odgovara!                        

(VIDEO) KOŠARKAŠICE OTKRILE UZ KOJU PESMU SU SLAVILE MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Ovaj hit biće vam još omiljeniji! 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ahmet

pre 4 godine

Koliko joj smeta tudji uspeh da to nije normalno. Jadno to dete ..

Doca

pre 4 godine

Kome vi novinari dajete medijski prostor? Strašno.

DUSAN

pre 4 godine

SRAMOTA JESTE ALI POSTOJI RAZLOG A IMAJKE KOJE IMAJU DECU NEZNAJU DASE PONASAJU VECINOM SE IZGUBE SA UVREDAMA DOBIJAJU I ADEKVATAN ODGOVOR PREMA REPUTACIJI

zzz

pre 4 godine

pa sta je pogresno rekla.. mozda bi wannabe starleta mogla u zadrugu to je taj nivo

22

pre 4 godine

Dobro ti je i rekla.Kao selektor zna gde najvise mozes da pruzis!!!

Dude

pre 4 godine

Snajka, zavrsila si ti odavno. Dileri, batinasi, tetovaze...ne ide to i vrhunski sport. Ugledaj se malo na Miljanu Bojovic.

kiza

pre 4 godine

Ha,ha,ha...dobro da ti Milice imas dobrih ljudskih karakteristika....sta te briga za druge onda...ha,ha,ha !!!

steva

pre 4 godine

Gde bre da igras u 38-oj ? Za koga ? Kako ne mozes zeno da svatis da si matora i da nisi dovoljno dobra za reprezentaciju ? Tanka si bila i onda kad si igrala za nju , a kamoli sad .

Ziko Pop

pre 4 godine

Dabovicka je bolesna,takvo pljuvanje sopstvene drzave,selektora....iznad svega lazi ne bi balije ni hrvati mogli smisliti niti izgovoriti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija