• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2019

12:43

SRBIN NA CENI! CSKA poslao ponudu za Milutinova!

Košarka

SRBIN NA CENI! CSKA poslao ponudu za Milutinova!

Podeli vest

Moskovski CSKA zainteresovan je za srpskog košarkaša Nikolu Milutinova i Olimpijakosu je već je poslao izdašnu ponudu, prenosi košarkaški portal Jurohups

Klub iz Pireja sa srpskim centrom ima ugovor do 2020. godine, koji uključuje i opciju NBA klauzule do sredine jula.

Olimpijakos ne planira da proda Milutinova nekom klubu koji se takmicici u Evroligi, osim ako ne dobije zadovoljavajuću ponudu koja bi mu omogućila da naprave kompetitivan roster za narednu sezonu.

Razgovori između CSKA i Olimpijakosa su u toku, a narednih dana biće poznato da li će Milutinov napustiti Pirej i preći u redove aktuelnog šampiona Evrope.

TRINKIJERI OTVORENO O PRELAZNOM ROKU! Trener Partizana o stativama, novim pojačanjima, ali i jednom velikom problemu!


Milutinov iza sebe ima odličnu sezonu, gde je prosečno beležio 11,7 poena, 7,9 skokova i 1,5 asistencija igrajući u proseku 26 minuta na 28 utakmica u Evroligi.

Takav učinak izdvojio ga je kao jednog od najboljih centara u Evroligi.

Na NBA draftu 2015. godine izabrali su ga San Antonio Spasi, pre dolaska u Grčku igrao je u beogradskom Partizanu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija