• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2019

10:49

SRBIN JE GLAVNA FACA! Ako dođeš u Denver, moraš da igraš kako Jokić svira!

Košarka

SRBIN JE GLAVNA FACA! Ako dođeš u Denver, moraš da igraš kako Jokić svira!

Podeli vest

Dileme nema, Nikola Jokić je prva zvezda Denvera i svako ko dođe u ovaj tim mora to da poštuje. Ista pravila važe za Džeremi Grent novog igrača Nagetsa

- Nikola Jokić je naš najbolji košarkaš. Tako da bilo koga da dovedete u tim, on mora da se prilagodi njemu. Mislim da će Džeremi igrati veoma dobro s Jokićem, ali i bez njega - rekao je trener Majk Meloun.

On se osvrnuo i na status iskusnog Milsapa.
 

- Pol Milsap je naš startni krilni centar, ali je Džeremi veoma svestran. Kada sam gledao njegove snimke, čuvao je Demijana Lilarda, Džejmsa Hardena, Entonija Dejvisa... tako da, može svakoga da čuva

NBA LIGA NA NOGAMA! Veče strašnog trejda, Vestbruk i Harden ponovo zajedno, "Brada" oterao Pola

Grent je u poslednje vreme znatno unapredio šut za tri poena.

Koliko je samo veliki radnik pokazuje podatak da je od prosečnog šutera za tri poena došao do toga da prosečno šutira četiri puta van linije 7,24. To pokazuje kakav je radnik, govori o njegovoj radnoj etici - zaključio je Meloun.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija