• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2019

12:45

KUZMIĆU VILICA SMRSKANA, ČEKA GA KOMPLIKOVANA OPERACIJA! I dalje u komi da ne bi trpeo strašne bolove!

Košarka

KUZMIĆU VILICA SMRSKANA, ČEKA GA KOMPLIKOVANA OPERACIJA! I dalje u komi da ne bi trpeo strašne bolove!

Podeli vest

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić i dalje se nalazi u indukovanoj komi, a u sredu ga čeka teška operacija

Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno, navodi se na sajtu KK Crvena zvezda

- Ognjen se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu naš košarkaš je u stanju da samostalno diše. Odlukom lekarskog tima Ognjen Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje. Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu - navode crveno-beli.

OTKRIVENI DETALJI NESREĆE OGNJENA KUZMIĆA! Evo da li je košarkaš bio za volanom uništenog "poršea"!

NEIZVESNOST IH UBIJA! Kuzmićevi roditelji: Prolazimo kroz užas!

Reprezentativac Srbije je u indukovanoj komi, pošto bi u suprotnom trpeo nesnosne bolove.

Kuzmić je nastradao na putu Banjaluka - Prijedor dok se sa prijateljem Bogdanom Ilićem vraćao sa svadbe. Ognjenov "porše kajen" prešao je u levu traku i zakačio BMW koji je išao iz suprotnog pravca, nakon čega se isprevrtao i završio u jarku. Reprezentativac Srbije istog dana je helikopterom prebačen u KC Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija