• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

18.07.2019

13:34

TEO PROGOVORIO O ZVEZDI! Evo da li je pregovarao sa crveno-belima!

Košarka

TEO PROGOVORIO O ZVEZDI! Evo da li je pregovarao sa crveno-belima!

Podeli vest

Nadali su se navijači Crvene zvezde Milošu Teodosiću, ali će on ipak karijeru nastaviti u Virtusu

Reprezentativac Srbije kaže da nije bilo pregovora sa crveno-belima.

- Nikada nisam pregovarao sa Zvezdom, nije bilo nikakvih susreta. Sve što sam čuo o Zvezdi bio je iz  novina. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča - ne - kazao je Teo prilikom okupljanja orlova pred početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

POSTOJI 6.500.000 RAZLOGA ZAŠTO JE ODBIO ZVEZDU! Teodosiću džak para od Italijana!

TOTALNA LUDNICA ZBOG TEODOSIĆA! Potpisuje MEGA UGOVOR, Zvezda i Rusi izvisili!

Poručio je plej Srbije da će orlovi dati sve od sebe da se iz Kine vrate sa medaljom.

- Jos jedno leto zajedno, drago mi je da su svi tu. Ovo će biti jako prventvo, ima 8-10 kandidata za medalji mi smo jedna od njih. Dajemo sve od sebe da osvojimo jednu od medalja - poručio je teo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zasto da ne

pre 4 godine

Zasto se nisi na**bao majke svim tim novinama, priucenim kalfama od novinara i urednicima, vlasnicima tih novina, koji su takva vesti objavljivali, a ne da te mrzi armija DELIJA?

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija