• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

13:41

KOŠARKAŠICE SRBIJE protiv Turske, Litvanije i Albanije za EP!

Košarka

KOŠARKAŠICE SRBIJE protiv Turske, Litvanije i Albanije za EP!

Podeli vest

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se u E grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Turskom, Litvanijom i Albanijom, odlučeno je žrebom u Minhenu


Plasman na turnir, koji se igra u Španiji i Francuskoj 2021. godine, obezbediće devet pobednika iz grupa i pet najbolje drugoplasiranih.

Kvalifikacije za EP kreću utakmicama od 10. do 18. novembra ove godine, posle čega imaju još dva "prozora" - od 8. do 16. novembra 2020. i od 31. januara do 8. februara 2021.

KOŠARKAŠI DOBILI RIVALE! Saletovi "orlovi" će se prošetati do Evrobasketa 2021!

Foto: fiba

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija