• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2019

22:31

DVA SKOTA STIGLA U PODGORICU! Budućnost radi punom paru, pojačanja se ređaju kao na traci!

Košarka

DVA SKOTA STIGLA U PODGORICU! Budućnost radi punom paru, pojačanja se ređaju kao na traci!

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice od ovog petka jači su za još jednog člana. U glavni grad Crne Gore stigao je američki bek Skot Vud, nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa

Ekipa vicešampiona ABA lige nastavlja da jača svoje redove, a poslednji u nizu pridošlica je nekadašnji član Golden Stejta, Kris Vud.

KO PONOVI SCENE IZ FINALNE SERIJE ABA LIGE BIĆE IZBAČEN! Novo rukovodstvo uvodi rigorozne mere pred početak nove sezone!

Amerikanac ima 29 godina, a prošle sezone je prosečno postizao 8 poena po utakmici i imalo tri skoka i 1,5 asistenciju, uz 49 posto šuta iz igre (44 posto za tri poena).

Američki šuter je evropsku karijeru počeo 2013. u Mursiji, nakon što nije izabran na draftu. U ACB ligi je ostao tri godine, a potom je jednu sezonu igrao za Santa Kruz Voriorse. U Evropu se vratio u sezoni 2017/2018. kada je nastupao za Pinar Karšijaku, a potom je usledio jednogodišnji boravak u Gravelinu.

Pored njega i ekipu je stigao i drugi Vudom imanjak, Skot Bamford. On je visok 188 centimetra i igra na poziciji beka. Bamford je branio boje Sevilje, Mursije i Bilbaoa. Prošle sezone je igrao za Sasari, a imao je veoma dobar učinak od 16,9 poena, 3,8 skokova i 3,3 asistencije po meču.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija