• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2019

22:40

ZAŠTO AMERI NE IGRAJU NA SP? Francuz pokušao da objasni sve...

Košarka

ZAŠTO AMERI NE IGRAJU NA SP? Francuz pokušao da objasni sve...

Podeli vest

NBA Francuz rešio je da "otkrije" zašto Amerikanci neće da igraju za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu. Evan Furnije imao je svoje viđenje

- Mnogi igrači koji su odustali su tek potpisali nove ugovore, tako da možda postoji dogovor sa njihovim timom. Ono što je mene začudilo je što su mnogi momci koji nikada nisu igrali za reprezentaciju odbili poziv - rekao je Furnije.

JOKIĆ JE SADA PODIGAO SVE NA VIŠI NIVO! Iz Denvera otkrili da su se plašili da Srbin nije dovoljno dobar!

Francuz dodaje da nema šta da im se prigovori.

Na kraju krajeva, šta ko može da im prigovori? Uvek su najbolji i sa lakoćom sve pobede, zašto bi bili motivisani? Da li stvarno mislite da su ljubomorni na nas? Sve dok mi njih ne počnemo da pobeđujemo tako će biti - zaključio je on.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carlos

pre 4 godine

Pa ne bi oni pobedjivali kad bi doping kontrola vazila I za njih. I pored toga Srbija u vecini slucajeva igra protiv Amera u finalu. A taj Francuz zaboravlja da nisu bas Ameri uvek najbolji.

dejan

pre 4 godine

Ne igraju jer su dopingovani kao konji. U krvnim sudovima imaju vise steroida nego krvi.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija