• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2019

17:50

AMERI, NISTE FAVORITI NA SVETSKOM PRVENSTVU! Heroj Srbije iz Indijanapolisa ima poruku za Grega Popoviča!

Košarka

AMERI, NISTE FAVORITI NA SVETSKOM PRVENSTVU! Heroj Srbije iz Indijanapolisa ima poruku za Grega Popoviča!

Podeli vest

Nekadašnji selektor naše reprezentacije, koja je osvojila zlatnu medalju u Indijanapolisu smatra da Sjedinjene Američke Države nisu favorit na prestojećem Svetskom prvenstvu

a dvadesetak dana počinje novi Mundobasket koji će trajati do 15. septembra, a Sjedinjene Države su pred prvenstvo ostale bez brojnih zvezda koje su otkazale učešće iz raznoraznih razloga.

DA LI JE OVO ZNAK DA SRBIJA MOŽE DO ZLATA? Kina i Indijanapolis: Previše je sličnosti da bi bilo slučajno!

Uprkos tome što je selektor Greg Popovič već dugo jedan od najboljih košarkaških trenera na svetu, Drim tim makar "na papiru" nije tako jak kao prethodnih godina.

- Amerika jeste jedan od favorita na Svetskom prvenstvu u Kini, ali očigledno je da nije glavni favorit. Da li je otkazivanje važnih igrača za reprezentaciju prednost za ostale selekcije koji su kandidati za medalju, teško je reći. Amerikanci predvođeni Popovičem sa klupe imaće dobru ekipu, koji će odlikovati jaka odbrana. I treba očekivati motivisan tim - rekao je Pešić za Žurnal.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17