• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2019

21:04

(VIDEO) "REVOLVERAŠI" BOGDANOVIĆ I BJELICA UTIŠALI KAUNAS! Dvojac iz Sakramenta rešetao, Jokić razigravao - Srbija ponovo bolja od Litvanije!

Košarka

(VIDEO) "REVOLVERAŠI" BOGDANOVIĆ I BJELICA UTIŠALI KAUNAS! Dvojac iz Sakramenta rešetao, Jokić razigravao - Srbija ponovo bolja od Litvanije!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je i drugi put u samo dva dana selekciju Litvanije sa 95:91 (20:22, 25:15, 23:34, 26:20). Sjajne partije pružili su igrači Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica

Ponovo Litvanija i ponovo pobeda. Slična utakmica kao u Beogradu pre dva dana još jednom je pripala našoj selekciji koja je pokazala da je u Evropi verovatno i najbolja selekcija trenutno.

(VIDEO) VASA MICIĆ KAO SALE ĐORĐEVIĆ! Sjajan koš srpskog plejmejkera protiv Litvanije!

Nema sumnje da Litvanci pucaju na visoko na predstojećem Svetskom prvenstvu, ali su "orlovi" pokazali zašto su drugi favorit na Mundobasketu u Kini pred velikim brojem domaćih navijača u Kaunasu.

Ponovo je veći deo utakmice prošao u egal borbi, domaćin je bolje krenuo i stekao minimalnu prednost, ali je druga četvrtina u potpunosti pripala našoj selekciji. Nikola Jokić je razigravao, Nemanja Bjelica i još jednom sjajni Bogdan Bogdanović pogađali. Vasilije Micić stavio je tačku na prvo poluvreme šutem sa više od 10 metara za "plus osam" pred odmor.

Treća deonica donela je čak 34 poena u košu naše selekcije i sigurno da će Saša Đorđević posebno obratiti pažnju na ovih 10 minuta igre u Litvaniji. Tada su domaći ponovo došli do prednost i kada se činilo da će se revanširati za poraz u Beogradu proradili su "revolveraški hici" Bogdanovića i Bjelice koji su ponovo vratili prednost "orlovima".

Neizvesna završnica pripala je Srbiji u čijim redovima se istakao pomenuti Bogdanović sa 27 poena, dok je Nikola Jokić postigao 15 uz pet uspešnih dodavanja od kojih su neka bila fenomenalna.

(VIDEO) NEMA TEA, ALI "ORLOVI" NE MORAJU DA BRINU ZA ASISTENCIJE! Da li ste zaboravili na našeg "plejmejkera"?

Ako se po jutru dan poznaje...

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija