• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2019

09:54

SALETOVA IZJAVA ZVONILA DO AMERIKE! Greg Popović nahvalio našeg selektora, ali nije hteo da komentariše njegove reči!

Košarka

SALETOVA IZJAVA ZVONILA DO AMERIKE! Greg Popović nahvalio našeg selektora, ali nije hteo da komentariše njegove reči!

Podeli vest

Izjava selektora košarkaša Srbije Aleksandra Đorđevića stigla je do Amerike! Novinare iz SAD je zanimalo šta Greg Popović misli o rečima - “neka im je Bog u pomoći” kojima je Sale najavio eventualni duel Srbije i Amerike

Moraćete da pitate Sašu za to. Zaista ne posvećujem pažnju tome. Predugo ovo radim. Ali, on je paklen trener. On je takmičar, heroj u Evropi i kao igrač. Bio je fantastičan, a njihov program je u istoriji imao mnogo uspeha. Imaju i sjajan tim, u to nema sumnje. Imaju dubinu i talenat, a radiće pakleno. Žele da pobede, kao i svi ostali. Ljudi će pričati, a ja na to obično ne odgovaram - rekao je Popović.

BILO JE BOLJE NEGO U BEOGRADU! Sale pohvalio našu igru i otkrio kakva je situacija oko Milutinova i Lučića!

O Saletovoj izjavio govorio je i Kemba Voker.

To me potpuno ne zanima. Iskreno, idemo utakmicu po utakmicu. Na kraju krajeva, i jedni i drugi moramo da dođemo do šanse da igramo međusobno. Kada dođemo do toga, kada se sudarimo, onda ćemo da vidimo šta imamo. Ali, sve je to super. Nemam problem sa malo treš-toka - zaključio je plej Amera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija