• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2019

20:25

SKANDAL U ITALIJI - ŠIPTAR NAPAO SRPSKE DEČAKE NOŽEM! Kadeti naše države preživeli dramu, izbegnuta velika tragedija!

Košarka

SKANDAL U ITALIJI - ŠIPTAR NAPAO SRPSKE DEČAKE NOŽEM! Kadeti naše države preživeli dramu, izbegnuta velika tragedija!

Podeli vest

Našu kadetsku košarkašku reprezentaciju ovog četvrtka napao je nepoznati muškarac dok su se mirno šetali ulicama Udinama, gde se održava Evropsko prvenstvo za igrače do 16 godina

Momci koji brane naš nacionalni dres preživeli su pravu dramu u italijanskog gradu gde se održava Evropsko prvenstvo za košarkaše do 16 godina. Za sada neidentifikovani Šiptar napao je srpske dečake nožem, a na svu sreću sprečena je velika tragedija.

(VIDEO) TRAGIČAN KRAJ DRAME U ITALIJI! Srbija izjednačila sekund do kraja, a onda zbog tehničke greške izgubila u četvrtinalu Evropskog prvenstva!

Za naš portal govorio je Igor Rakovičević, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije koji je detaljno opisao sled događaja u Udinama.

- Deca su dobila slobodno da se prošetaju po Udinama. Šetali su sa obeležija naše reprezentacije. Odnekud se pojavio Šiptar koji je počeo da ih prati i da ih vređa, da viče "Kosovo je Albanija". Naši momci su lepo vaspitani, nikoga nisu hteli da vređaju, pokazali su mu da samo prođe i da ih ostavi na miru. Međutim, on je nastavio da ih prati i dobacuje da bi u jednom momentu sišao sa bicikla, izvadio nož i krenuo da ih napadne. Na svu sreću, naši dečaci su uspeli da pobegnu u hotel i odmah nam ispričali šta se desilo - rekao je Igor Rakočević za "Informer".

Kako je rekao nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, odmah je kontaktirana FIBA i čeka se njihov odgovor, a nije Rakočević propustio priliku i da se dotakne utakmice četvrtfinala protiv Španaca gde su naši igrači ozbiljno oštećeni i uskraćeni plasmana na Svetsko prvenstvo.

- Odmah smo kontaktirali FIBA, čekamo njihovu reakciju. Tražićemo zaštitu srpske ambasade za naše dečake koji su doživeli veliki strah. Hvala Bogu da niko nije povređen - dodao je potpredsednik KSS i nastavlja:

- Posle velike krađe u četvrtfinalu protiv Španije gde su sudije oštetile naše momke ostavivši ih bez plasmana na Svetsko prvenstvo dešava se ovakav napad. Čekaćemo reakciju nadležnih i verujemo da će krivac biti pronađen. U petak momci moraju da igraju jako bitan meč, a nakon svega ovoga pitanje je u kakvom će biti stanju - zaključio je Rakočević za "Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 4 godine

Meni nije jasno kada e poeti da se ozbiljno ponasa neko o kome ovise zivoti nase dee ! Pa zar ne moze neko da posalje obezbedjenje deci !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija