• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

18:40

POBEDA JAČA OD POVREDE! Srbija preslišala Tursku, ali Gagijevo koleno muči Đorđevića

Košarka

POBEDA JAČA OD POVREDE! Srbija preslišala Tursku, ali Gagijevo koleno muči Đorđevića

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije rutinski je pobedila selekciju Turske 87:72 u prvom meču Akropolis kupa u Atini, a meč je obeležila povreda Dragana Milosavljevića, koji je početkom treće četvrtine napustio igru

Bio je besprekoran meč naše reprezentacije koja je u Atinu otputovala bez povređenih Vladimira Lučića i Miloša Teodosića, a pokazala se kao izuzetno timski organizovana ekipa i bez trzavica izašla na kraj sa selekcijom Turske.

Našoj reprezentaciji je ovo peta pobeda u nizu ako se uzme u obzir i nedavni meč u Čačku protiv Borca i da nije bilo povreda već sada bismo mogli da govorimo o besprekornoj uvertiri za Svetsko prvenstvo, koje počinje za nešto više od dve nedelje.

Najveći utisak u igri naše reprezentacije je lakoća sa kojom Nikola Jokić, najefikasniji pojedinac među "orlovima" (18 poena) izlazi na kraj sa protivnicima. Raduje i izuetno dobro šutersko raspoloženje Bogdana Bogdanovića (17 p), koji je uz Stefana Birčevića (13p) bio prvi iza Jokića po poenterskom učinku.

Naredni protivnik Srbije biće selekcija Italije, sa kojim se naš tim sastaje i na Mundobassketu, a ovaj meč na programu je u subotu od 17 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija