• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

20:24

PUSTIO SUZU! Đorđević utučen posle povrede Milosavljevića!

Košarka

PUSTIO SUZU! Đorđević utučen posle povrede Milosavljevića!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Alaksandar Đorđević bio je utučen zbog povrede kolena Dragana Milosavljevića početkom treće četvrtine utakmice protiv Turske

Srbija je zabeležila i petu pobedu u pripremnim mečevima za Mundobasket, ali ni gotovo perfektna igra u pobedi protiv Turaka 87:72 nisu mogli da ostave Đorđevića spokojnim, kome nije bilo do košarke...

- Šta reći, ako uopšte treba da se priča o košarcu posle ovakve utakmice, sigurno je da je prvo razmišljanje o Milosavljeviću. Nadamo se da nije... Otišao je već na magnetnu rezonanacu sa našim lekarom - rekao je Đorđević koji je pustio suzu zbog povređenog košarkaša.

POBEDA JAČA OD POVREDE! Srbija preslišala Tursku, ali Gagijevo koleno muči Đorđevića

Ipak, srpski selektor je na kraju smogao snage da u nekoliko rečenica da viđenje susreta sa Turcima.

Mislim da smo imali dobra odbrambena rešenja bez obzira na veliki broj promašaja turske ekipe u prvom poluvremenu. Mnogo puta smo ih mi u poslednjim sekundama napada doveli do tih situacija, agresivnošću. Dobro smo otvorili utakmicu, svi su bili koncentrisani, na dobar način igrali. Igrali smo iz odbrane, možemo i moramo bolje svaki put. Znamo šta je pred nama i to je to - rekao je Đorđević.

NEVERICA! Milosavljević se povredio na Akropolis kupu, njegove reči upućene klupi su zabrinjavajuće

Srbija turnir nastavlja u subotu utakmicom protiv Italije koja je u ovom trenutku u drugom planu zbog iščekivanja vesti o Milosavljevićevoj povredi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17