• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

21:44

SVI SU SE OVOGA PRIBOJAVALI - TEO NE IDE U KINU? Srbija bez kapitena na Svetskom prvenstvu?

Košarka

SVI SU SE OVOGA PRIBOJAVALI - TEO NE IDE U KINU? Srbija bez kapitena na Svetskom prvenstvu?

Podeli vest

Selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Sale Đorđević saopštiće ovog utorka oko 12.00 spisak putnika u Kinu, a na njemu se neće naći Miloš Teodosić

Među putnicima neće biti Miloš Teodosić, koji ostaje u Beogradu na terapijama zbog povređenog stopala. Rok za prijavu konačnog sastava je 48 sati pre prve utakmice na šampionatu, i trenutno je izglednije da se na njemu neće naći kapiten i prvi plejmejker našeg nacionalnog tima, prenose "Večernje novosti".

SALE OTKRIO KAD SAOPŠTAVA KONAČAN SPISAK! Đorđević zadovoljan pobedom i trofejom, ali je iz jednog razloga ZAPREPAŠĆEN!

Na put za Šenjang, gde će "orlovi" odigrati još tri test meča, krenuće Vladimir Lučić, koji je propustio Akropolis kup zbog oporavka od udarca u butni mišić. Sa krilnim igračem Bajerna, selektor Aleksandar Đorđević u Kinu vodi tačno 12 igrača. Pratiće se napredak u rehabilitaciji Teodosića, ali je velika verovatnoća da će sutrašnjih 12 putnika predstavljati Srbiju na Mundobasketu koji se igra od 31. avgusta do 15. septembra.

To su: Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica i Nikola Milutinov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 4 godine

Nisam kosarkaski strucnjak ali ovde je Djordjevic pobrkao loncice...izbacivanje Nedovica i Kalenica mu se na neki nacin obilo o glavu,zao mi je i Tea i Gagija sto ne idu jbg povrede su sastavni deo igre pa mogu i svakome da se dese,a posebno mi ne ide u glavu da na svim takmicenjima vodi coveka (Bircevica) za koga bih ga pitao po kojim kriterijuima ide taj kosarkaski neznalac na SP,na olimpiske igre,na EP...pa bolje je povesti mladog igraca da oseti atmosferu....nego konjinu koja ima prosek 6,2 poena u nekom banvitu i trenutno je bez angazmana....Sramota djordjevicu,sramota... Sale je za mene ikona ovoga sporta ali me iznenadio ovim potezom po meni tu je trebao da bude Jelovac,Pecarski iako je mlad ili Simanic da ne nabrajam ostale....

Djole

pre 4 godine

Da je Teodosic fit ne bio bez kluba godinu dana. Pitajte nase ljude u Americi zasto je napustio i Kliperse. Nije samo Bircevic biser. Ima ih jos.

Bane

pre 4 godine

Dobro je. Imaćemo 80% izgubljenih lopti manje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija