• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2019

18:06

HVALA ĐORĐEVIĆU I DANILOVIĆU! U Virtusu pozdravili odluku Saleta da ne vodi Tea u Kinu!

Košarka

HVALA ĐORĐEVIĆU I DANILOVIĆU! U Virtusu pozdravili odluku Saleta da ne vodi Tea u Kinu!

Podeli vest

Povreda Miloša Teodosića bila je jača od volje svih u stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije na čelu sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem da povede iskusnog plejmejkera na Svetsko prvenstvo u Kini

Đorđević je danas na konferenciji za medije saopštio da Teodosića neće voditi u Kinu, a u Virtusu iz Bolonje, klubu za koji nekadašnji košarkaš LA Klipersa od ovog leta nastupa, zahvalili su se našem selektoru i predsedniku KSS-a Predragu Daniloviću na razumevanju.

Mi smo u stalnom kontaktu i saradnji sa kolegama iz srpskog saveza i želimo da se zahvalimo predsedniku Predragu Daniloviću, selektoru Aleksandru Đorđeviću i doktoru Radovanoviću na njihovoj volji i osećajnosti. Znamo dobro koliko Miloš znači reprezentaciji Srbije i jako nam je žao što neće biti u Kini, ali je ispravno staviti na prvo mesto zdravlje i oporavak igrača i to je ono što ćemo da uradimo - poručili su iz Virtusa.

U italijanskom klubu su zatim skrenuli pažnju na povrede velikih igrača i važnost da se oni zaštite.đ

Videli smo mnogo povređenih vrhunskih igrača i potrebna nam je velika pažnja i briga zbog zgusnutog kalendara. Previše je povreda i veliki igrači moraju da budu zaštićeni, jer su oni glavne zvezde ovog šoua - navodi se u saopštenju tima iz Bolonje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija