• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2019

18:56

BOGDANOVIĆ: SAKRAMENTO ĆE NAVIJATI ZA SRBIJU! Kingsi imaju više "orlova" u timu nego u reprezetaciji SAD-a

Košarka

BOGDANOVIĆ: SAKRAMENTO ĆE NAVIJATI ZA SRBIJU! Kingsi imaju više "orlova" u timu nego u reprezetaciji SAD-a

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović uveren je da će se u Sakramentu, gradu u čijem klubu nastupa, navijati pre za "orlove" nego državni tim SAD-a

Bivši as Partizana, a sada bek Kingsa ovu pretpostavku slikovito je objasnio činjenicom da je Sakramento ima više igrača u Srbiji nego u SAD-u.

Mislim da će u Sakramentu navijati za nas. Prvo su bila trojica iz Sakramenta u američkoj reprezentaciji, pa dvojica, sad jedan, mislim da će navijati za nas jer u Srbiji sigurno igraju dvojica iz Kingsa - rekao je Bogdanović novinarima pred polazak reprezentacije Srbije u Kinu.

SKUPILA SE BRAĆA, PRIJATELJI I DRUGOVI! Raduljica pred put u Kinu poslao MOĆNU PORUKU!

Kako je naveo, Amerikance ne bi trebalo poteceniti, a posebno mu ne prija priča uticaju otkazivanja igrača na njihove rezultate na Mundobasketu.

Na papiru oni su i dalje favoriti. Sigurno su dosta slabiji kada ne igraju sve te superzvezde. Ipak, i sa ovim timom oni su jako velika pretnja. To su pokazali, i ovako neuigrani dobili su Špance koji su takođe među konkurentima za medalju. To je tim koji igra dugo godina, a ova američka ekipa je prilično nova, mislim da nikad nisu igrali zajedno. To je pokazatelj koliko su jaki. Ne treba pumpati tu neku lažnu stranu kako su svi otkazali kod Amerikanaca. Treba doći do njih ima dosta utakmica do te utakmice - rekao je Bogdanović.

Srpski Sakramento

Mislim da će u Sakramentu navijati za nas. Prvo su bila trojica iz Sakramenta u američkoj reprezentaciji, pa dvojica, sad jedan, mislim da će navijati za nas jer u Srbiji sigurno igraju dvojica iz Kingsa

Bivši as Partizana i Fenerbahčea napominje da ne bi trebalo potceniti ni druge reprezentacije.

Grci su bili na jednu loptu od pobede protiv nas, Litvanci takođe na jednu loptu. Sad smo ih dobili a moglo je drugačije. Tako se završilo, prijateljske su utakmice. Što se tiče ostalih ekipa, Francuzi su nezgodni, oni uvek krenu slabo pa se upale tamo na prvenstvu. Dosta je nezgodnih ekipa, danas svi igraju košarku. Nigerija može da bude ozbiljan kandidat, Australija sa tim jednim otkazom, Kanada - naveo je Bogdanović.

Kako ističe, zadovoljan je atmosferom u timu na desetak dana do starta Mundobakseta, jedini što je na raspoloženje negativno uticale povrede Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića, koji su ostali u Beogradu.

Zadovoljan sam ali peh je što imamo dva povređena, veoma bitna igrača, Gagija i Tea. To je jedino za šta može da se kaže da je bilo negativno. Šta je tu je, povrede su sastavni deo sporta. Mi smo svi profesionalci i znam da će i oni profesionalno pristupiti svemu tome, tom oporavku - rekao je Bogdanović.

Srbiju već za vikend očekuje prva od nekoliko prijateljskih utakmica u Kini, a šampionat će startovati poslednjeg dana avgusta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija