• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2019

08:00

"ORLOVIMA" NIJE BILO LAKO! Micić: Teško su nam pale povrede Teodosića i Milosavljevića

Košarka

"ORLOVIMA" NIJE BILO LAKO! Micić: Teško su nam pale povrede Teodosića i Milosavljevića

Podeli vest

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Vasilije Micić rekao je da ekipa ima razloga za zadovoljstvo zbog svega prikazanog tokom pripremnih utakmica za Svetsko prvenstvo u Kini

- Imamo razloga da budemo zadovoljni zbog onog što smo pokazali. Imamo kvalitete, pregršt talenta, to je u ovom trenutku dobro - rekao je Micić novinarima pred polazak u Kinu na poslednji deo priprema za SP.

Izabranici Aleksandra Ðorđevića u dosadašnjem delu priprema nemaju nijedan poraz.

Pobedili su Finsku, dva puta Litvaniju, osvojili su Akropolis kup u Atini, gde su bili bolji od Italije, Turske i Grčke.

Uprkos svemu tome, Micić ističe da su očekivanja pred SP ista kao i na početku priprema.

- Svako od nas ima isti stav kao i od početka, da nema nikakve euforije koja može da nas uzdigne ili zbog koje bismo poleteli. Pobedili smo Grke, bilo je lepo igrati pred punom halom i još ih pobediti. Mnogo je dana pred prvenstvo. Koliko god zvučalo da je 10 dana mnogo, stvarno jeste. Treba da se uvedemo pametno, pogotovo što kroz grupnu fazu, kad krenu ozbiljne utakmice na poene, sve će izgledati drugačije. Mi samo treba da pristupimo svakoj utakmici na isti način - rekao je Micić.

SRBIJA PRVA REPREZENTACIJA SVETA! "Orlovi" prestigli Amere!

Košarkaši Srbije juče su otputovali u Kinu, bez povređenih kapitena Miloša Tedosića i beka Dragana Milosavljevića.

- Nemam utisak da su nas te povrede poremetile, nego nam je sve to teško palo. Lično i sportski gledano, mi smo prijatelji sa njima i to sve boli. To su neke stvari kroz koje mi prolazimo tokom karijere. Nismo lepe stvari, teške su za gledanje, posebno Gagijeva povreda, koja se desila u trenutku kada smo svi bili na terenu. Stvarno je teško, ali u glava smo negde prešli preko svega toga, jer nema vremena da se razmišlja o tome, iako smo svi uz njih. Za sve što im treba - rekao je 25-godišnji košarkaš.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta i trajaće do 15. septembra, a Srbija prvi meč igra protiv Angole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59