• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2019

21:31

(VIDEO) AMERIKANAC NEMA DILEMU - JOKIĆ ĆE BITI MVP! Novinar šokirao sve svojom izjavom!

Košarka

(VIDEO) AMERIKANAC NEMA DILEMU - JOKIĆ ĆE BITI MVP! Novinar šokirao sve svojom izjavom!

Podeli vest

Američki novinari Kasidi Habert, Ramona Šelburn i Rojs Jang imali su jako zanimljiv razgovor uoči početka Svetskog prvenstva, a jedan od njih iznenadio je izjavom ko će biti MVP naredne sezone u NBA

Dobro poznata lica ESPN razgovarala su u emisiji "The Jump" o tome ko će biti najkorisniji košarkaš naredne takmičarske godine u NBA.

OTPALA JOŠ JEDNA ZVEZDA, GREG ODABRAO 12 ZA KINU! Evo koga "ludi Srbin" vodi na Svetsko prvenstvo!

Ramona Šelburn smatra da će to biti Lebron Džejms, Rojs Jang je svoj glas dao Kavaju Lenardu, dok Habert kaže da će Entoni Dejvis biti MVP.

Sa druge strane, Marks, čija je specijalnost funkcionisanje "seleri kepa" u NBA, rekao je ime koje se ne nalazi na listu potencijalnih igrača sezone.

- Moj glas ide Nikoli Jokiću, igraču koji uopšte nije na listi - rekao je Marks, na šta su se čuli uzdasi u studiju ESPN.

Marks je potom pojasnio zašto ti misli.

- Kada pogledam na Denver kao ekipu, mislim da će biti dobar tim sledeće sezone. Imaju naklonjen raspored u novembru i decembru, dosta utakmica kod kuće. Izbiće na vrh Zapada, nešto slično što se desilo sa Janisom i Milvokijem prošle sezone - rekao je novinar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija