• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

11:43

IMA LI NADE ZA KAPITENA I SP? Teo skinuo "čizmu"!

Košarka

IMA LI NADE ZA KAPITENA I SP? Teo skinuo "čizmu"!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije sprovodi poslednje pripreme pred start Svetskog prvenstva u Kini. Kapiten Miloš Teodosić je povređen, gotovo izvesno je otpisan, ali...

Teo je obnovio povredu plantalne fascije i selektor Đorđević je rekao da on 99 odsto neće igrati u Kini. Da li sada nada za njegov nastup još uvek tinja? 

Kako prenosi "Telegraf" Teodosić je viđen na jednoj klinici u Beogradu i to bez zaštitne čizme koju je nosio kada je ispratio ekipu u Kinu.

 

 

Ima li nade da se kapiten otisne put Kine? Odluka će biti poznata vrlo brzo...

"Orlovi" prvi meč na Svetskom prvenstvu igraju u subotu, a protivnik je Angola.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Ne dajte da oslabi reprezentaciju sa Teodosićem.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija