• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2019

13:46

OD SAVEZA TORTA, A OD FIBA PODSEĆANJE NA TROJKU PROTIV HRVATA! Sale proslavio rođendan u velikom stilu!

Košarka

OD SAVEZA TORTA, A OD FIBA PODSEĆANJE NA TROJKU PROTIV HRVATA! Sale proslavio rođendan u velikom stilu!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije danas slavi 52. rođendan, od Košarkaškog saveza je dobio tortu, dok mu je FIBA poslala veoma zanimljivu čestitku

Rođendan nisu zaboravili reprezentativci i članovi stručnog štaba našeg nacionalnog tima, pa je Đorđević posle ručka dobio tortu, a svi zajedno su mu otpevali rođendansku pesmicu.

Bek reprezentacije Marko Gudurić je kao najmlađi član tima imao čast da se obrati glavnom strategu i da mu poželi da mu se sve želje ostvare.

Foto: Košarkaški savez Srbije

Koliko vredi selektor srpskog tima, pokazala je FIBA koja ga se setila na veoma originalan način, koji se baš i neće dopasti Hrvatima.

 

 

Kuća košarke Starog kontinenta je uz "najlepše želje" srpskom stručnjaku, postavila i snimak trojke koju je 1997. godine na EP u Španiji u Badaloni, Đorđević postigao u poslednjoj sekundi za pobedu protiv Hrvatske.

 

 

- Sećate li se ovog koša za pobedu? Srećan Rođendan živoj legendi Saši Đorđeviću - napisali su oni.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija