• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Zorić

07.09.2019

08:51

(VIDEO/FOTO) REAGOVAO I PREDSEDNIK! Danilović razgovarao sa Milutinovim zbog napuštanja terena protiv Portorika

Košarka

(VIDEO/FOTO) REAGOVAO I PREDSEDNIK! Danilović razgovarao sa Milutinovim zbog napuštanja terena protiv Portorika

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović razgovarao je sa reprezentativcem naše zemlje Nikolom Milutinovom zbog ponašanja centra Olimpijakosa na meču protiv Portorika prethodnog dana

Nezadvoljan ponašanjem bivšeg centra Partizana, Danilović se spustio na parket i razgovorao sa njim u prilično oštorom tonu, skrenuvši pažnju srpskom centru da demonstrativno napuštanje terena u petak ne priliči dresu koji nosi.

Podsetimo, Milutinov je protiv Portorika samoinicijativno zatražio izmenu nakon što je nezadovoljan što ne dobija dovoljno lopti u napadu.

Foto: informer.rs

 

Selektor Aleksandar Đorđević je rekao da sa njim nema nikavih problema, ali očigledno da je današnji razgovor sa Danilovićem to demantovao.

Milutinov je trening napustio u društvu Đorđevića koji je takođe obavio razgovor sa njim.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 4 godine

Pa i vreme je bilo da neko progovori o tim stvarima ... Radulljica , koji je obična palija dobija lopte , igra , ima minutažu, a skoro ništa nije pokazao. O pojavi Birčević ne treba trošiti reči , a kao sve je u redu....

laki

pre 4 godine

ti, krijes se a onda daješ ovakve komentare. milutinov je dobar igrač, ali ako kvari atmosferu....

Bojan

pre 4 godine

Немојте коментарисати пре времена, пустите тренера да води екипу. Играчи се бирају према противнику а не према својим тренутним квалитетима. Немојте говорити о ”појавама” јер је то ружно! Сви играчи имају своју статистику и не могу да буду сви звезде, неко мора да буде и пчела радилица. Дугачак је турнир, Милутинов треба само да буде стрпљив и ништа више, као што су стрпљиви нпр. Јокић и Бјелица. Биће све у реду ...

Mihajlo10

pre 4 godine

Taj Raduljica palija je bio nas glavni igrac uz Teodosica na svim takmicenjima na kojim je igrao,sutnuo protiv Italije 12/13 slobodna bacanja,kad Milutinov postane to sto je Raduljica za reprezentaciju moze da se javi. Raduljica ume sam sebi da izgradi poene,Milutinov to ne zna.

Miroslav

pre 4 godine

Milutinov, dobar igrač ali loš čovek. Raduljica, dobar igrač i fobar čovek. O tem ti ja pričam.??

Sasa

pre 4 godine

A bas sam nahvalio Milutinova kako je odlican na ovom svetskom prvenstvu, pogledajte, kida kad uzme loptu

janjo

pre 4 godine

Sta hoce on, ima da cutis i da slusas Djordjevica nista nisi osvojio i nemas pravo mali da se busas. Cutis i ucis.

ret

pre 4 godine

Falio mu je Zoc, da ga zadlani i spusti ga na mesto koje mu pripada.

Jovan

pre 4 godine

Danilovic i Djordjevic ostavke momentalno nisu za kormilo reprezentacije Srbije nek naprave novu reprezentaciju sa Bircom

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija