• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

18:31

(VIDEO) OVO JE JE*ENA ZAJE*ANCIJA! Selektor Litvanije grmi nakon velikog skandala: Imajte poštovanja prema ovim ljudima, dva meseca su bez svojih porodica!

Košarka

(VIDEO) OVO JE JE*ENA ZAJE*ANCIJA! Selektor Litvanije grmi nakon velikog skandala: Imajte poštovanja prema ovim ljudima, dva meseca su bez svojih porodica!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Litvanije ozbiljno je oštećena u meču druge faze Svetskog prvenstva protiv Francuske kada sudije nisu videle očigledan prestup Rudija Gobera kod slobodnog bacanja Jonasa Valančijunasa

Pola minuta pre kraja kod drugog slobodnog bacanja Jonasa Valančijunasa jedan francuski košarkaš je uzdrmao obruč, što su sudije previdele, pa je umesto izjednačenja ostalo 76:75 za Francusku, koja je potom iskoristila napad i došla do ključne prednosti.

(VIDEO) ON JE MAJSTOR! Jokić i strašna asistencija BEZ GLEDANJA!

Dainijus Adomaitis je bio izuzetno ljut nakon utakmice, što se videlo i na samom terenu kada je uputio žestoke kritike na račun Antonija Kondea iz Španije, Alberta Garsije iz Venecuele i Leandra Leskana iz Argentine.

- Sudije su odlučile drugi meč zaredom. Australijancima su pustili da igraju ragbi, a sada... Ovo je je..na zaje....ija, a ne košarka. Zaustavite igru, pogledajte snimak. Ti ljudi provode dva meseca bez porodica i žrtvuju se, poštujte ih! Zbog čega se ulaže novac u video sistem? Samo ga pogledajte i biće fer. Došli smo ovde sa svojim ciljevima i jasnom idejom šta želimo. Igraju dva evropska tima, dajte trojici evropskih sudija da sude - poručio je Adomaitis.

Poraz od Francuske je drugi uzastopni za Litvance na turniru, a ujedno i presudni kada je u pitanju plasman u četvrtfinale, gde su iz grupe L otišli Francuska i Autralija. Litvancima je ostala još samo uteha protiv Dominikanske Republike u poslednjem kolu druge faze takmičenja.

 

 

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 4 godine

Da li ste vec zaboravili kako se to radi?! Thierry Henry Handball Ireland V France https://www.youtube.com/watch?v=8keH6GVvnb0

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija