• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2019

16:04

SPEKTAKL U KINI! Mils srušio Francusku i poslao je na Amere u četvrtfinalu!

Košarka

SPEKTAKL U KINI! Mils srušio Francusku i poslao je na Amere u četvrtfinalu!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Australije savladala je selekciju Francuske sa 100:98 (23:24, 23:22, 25:29, 29:23) i tako sebi obezbedila lakši put ka eventualnom finalu poslavši "trikolore" na Sjedinjene Američke Države u četvrtfinalu

 

Kakav košarkaški spektakl je viđen ovog popodneva u sudaru dve reprezentacije koje imaju visoke ciljeve na Mundobasketa. Sigurno da je ovo bila do sada daleko najuzbudljivija utakmica na Svetskom prvenstvu, a ulog je bio - izbeći Ameriku u četvrtfinalu.

NAVIJAČI LITVANIJE PORUČILI: JE*I SE FIBA! Selektor Litvanije odgovorio: Svaka im čast, rekli su šta svi mislimo!

Obe reprezentacija ostvarile su pre ovog duela plasman među osam najboljih, ali su želele da odlože susret sa selekcijom Grega Popoviča. Uspešniji u tome bili su "kenguri" koji su u uzbudljivoj završnici uspeli da se trgnu i dođu do pobede.

Ceo meč protekao je u rezultatskoj klackalici, a ništa nije moglo da se predpostavi sve do poslednje četvrtine kada je Australija odigrala sjajnu košarku i sebi obezbedila duel sa Češkom u četvrtfinalu, a Francusku poslala na SAD.

Najefikasniji u redovima "kengura" bio je Pati Mils sa čak 30 poena, dok je Džo Ingls ubacio 23. Sa druge strane istakli su se Evan Furnije sa 31, odnosno Nando de Kolo sa 26 poena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija