• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2019

20:05

(FOTO) TUGA DO NEBA! Bogdana pred meč protiv Argentine zatekla smrt Grua, poruka koju je poslao ledi krv u žilama!

Košarka

(FOTO) TUGA DO NEBA! Bogdana pred meč protiv Argentine zatekla smrt Grua, poruka koju je poslao ledi krv u žilama!

Podeli vest

Smrt poznatog repera Dalibora Andonova, poznatijeg kao Gru, zatekla je i srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića, koji se nalazi u Kini na Svetskom prvenstvu

U danu uoči važnog meča četvrtfinala protiv Argentine, Bogdanovića je zatekla tragična vest popularnog pevača i čoveka koji je bio redovan na mečevima Partizana dok je bek Sakramento Kingsa nosio crno-beli dres.

Foto: printscreen instagram

Gru u dresu Partizana

Bogdanović je na Instagramu poslao poruku: "Počivaj u miru, brate" uz haštag "stara škola".

Nadamo se tragična smrt pevača neće uticati na Bogdana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija