• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2019

16:18

NAŠE CENTRE TREBA DA BUDE SRAMOTA! Gurović bez milosti prema "orlovima"!

Košarka

NAŠE CENTRE TREBA DA BUDE SRAMOTA! Gurović bez milosti prema "orlovima"!

Podeli vest

Milan Gurović nije imao milosti u oceni današnjeg izdanja srpske selekcije u četvrtfinalnom okršaju sa Argentinom (97:87)

On je imao zamerke za način igre, ali i zbog izostanka emocije, koja je kod protivnika bila prisutna tokom čitavog meča. 

 

 

Jedan vremešni Luis Skola je držao čas košarke našim centrima, koje treba da bude sramota zbog toga. Ne sviđa mi se ni atmosfera. Na klupi Argentine se slavio svaki poen, a naši su bili pasivni - poručio je Gurović za Radio Televiziju Srbije.

(VIDEO) NIJE OVO TRAGEDIJA! ZAŠTO TRAGEDIJA? Evo šta kaže kapiten Raduljica posle šoka!

(VIDEO/FOTO) PROPAST SRBIJE! "Orlovi" nemoćni protiv Argentine, ništa od polufinala, ništa od medalje...

Srbija je ostala bez plasmana u polufinale, pa je sada očekuje borba od petog do osmog mesta sa poraženim selekcijama iz četvrtfinalnih mečeva.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Rstic

pre 4 godine

Ko nezna mora da uci.Sve napreduje ,sve iziskuje vise energije pogotovo brzine .Mi smo spori kao na usporenom filmu bez snage, igramo stari tip kosarke .Tempo nas je slomio .

Mića basketaš

pre 4 godine

Центре да буде срамота?!? Глупост. Па на кецу смо пукли по шавовима и против Шпаније и против Аргентине! Лако је играти против Анголе и Филипина, чим смо налетели на мало квалитетније плејеве цела игра нам се срушила.

SS

pre 4 godine

Tako je Guroviću,iskreno i u centar pa i po Saši jer i dalje ne znamo koja je udarna petorka tima.Strašno.

BK

pre 4 godine

Negde je neko napisao da je bolje što je ispalo ovsko jer bi nas Ameri nalupali sa 30 razlike. Ćuti, ovo je manja sramota!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija