• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2019

08:20

AMERI GLEDAJU U NAŠE DVORIŠTE! Poznati novinar našao razlog za DEBAKL SRBIJE, reč je o Jokiću!

Košarka

AMERI GLEDAJU U NAŠE DVORIŠTE! Poznati novinar našao razlog za DEBAKL SRBIJE, reč je o Jokiću!

Podeli vest

Košarkaši Srbije doživeli su veliki krah na Svetskom prvenstvu u Kini... Jedno zanimljivo mišljenje stiglo je iz Amerike. U SAD veruju da Nikola Jokić nije dovoljno iskorišćen

Poznati novinar koji prati Denver, Harison Vind smatra da nije bilo dovoljno  prostora za Nikolu.

- Jokić je bio nedovoljno iskorišćen protiv Argentine i Španije. To je bila priča tokom celog leta. Video sam ga da igra i bolju odbranu od ove - napisao je Vind na društvenim mrežama.

Jokić je u Kinu došao kao najbolji centar NBA lige za prethodnu sezonu, a na Mundobasketu je prosečno beležio 12,7 poena, 7 skokova i četiri asistencije za 21 minut na terenu.

Ipak, i pored soldinih brojki Nikola nije odigrao kako se od njega očekivalo. Ko je kriv, pokazaće vreme.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bi

pre 4 godine

Slažem se. Posle mnogo moljakanja da dođe u reprezentaciju, rekla sam da će ON uništiti TIM..... i bila sam u pravu. Nisam košarkaški stručnjak, ali poznajem psihologiju takvih kao Jokić.

gaša

pre 4 godine

A...koliko miliona bi izgubio da su Španci ili Argentinci polomili. Neko mora i o tome da vodi računa a ne da mu uzme hleba iz usta...

Aleksandar

pre 4 godine

Slabo pratis kosarku tako da mani se komentara. Jedini krivac je Djordjevic.

Dragan

pre 4 godine

Đorđevìć nema šta da čeka. Odmah ostavka.

Djoka

pre 4 godine

Kakva ostavka , dati mu otkaz i naplatiti sve troškove za njegove nezamenljive ( Birčević , Raduljica itd ). Koliko je koštala farsa sa Teodosićem ? Zašto su nas Španci i Argentinci pregazili ? Selektor je kao igrač bio šuter bez odbrane pa nije mogao da nauči igrače . Prihvatanje odgovornisti nije satisfakcija za nas navijače koji smo gubili zdravlje dok on samo pokazuje igračima da se smire umesto da im povećava adrenalin. Kao što je izbačen iz Bajerna biće i iz Virtusa.

Vuk

pre 4 godine

Jokic je navikao da igra startnu postavu i da ima dugu minutazu.Neka Djordjevic objasni zasto nije poceo protiv Spanije sa Jokicem.Ocigledno ima nesto sumnjivo u oďnosu njih dvojice.

Aleksandar

pre 4 godine

Neka neko javi Djordjevicu da ima najboljeg centra, trebao je da kroji igru po njemu.

Ibrica

pre 4 godine

To veze s vezom nema. Fiba je jedan a Nba drugi sport, sa svakog prakticnog aspekta. Npr Gasol je izuzetan Fiba igrac ali u Nba ne moze se mjeriti ss Jokicem. Problem je jada igrac kao sto je Jokic i trener to ne shvate. Niko Jokica skoro ne udvaja u Nba, imaju ljudi pametnija posla (kao npr da nabijaju svoje brojke) Za Fiba, Jokic je veliki umrtvilac igre. U Nba, fenomenalni triple double plej. Trener je trebalo da ga ukroti i postavi kao masu ispod kosa da se rve sa latinima i utrpava otpatke lopti. I tako on i Milutinov da se smjenjuju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija