• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2019

14:43

AMERI VERUJU U SRBINA! Jokić proglašen za osmog najboljeg igrača na svetu!

Košarka

AMERI VERUJU U SRBINA! Jokić proglašen za osmog najboljeg igrača na svetu!

Podeli vest

Prošle NBA sezone je postavio visoke NBA standarde. Od Nikole Jokića se očekuje da zablista i ove godine

Poznati magazin "Sport ilustrejted" napravio je listu od 100 najbolji igrača na svetu. Na njoj se nalazi Nikola Jokić i to na veoma visokom osmom mestu.

Ispred njega su Embid, Dejvis, Harden, Kari, Lebron, Lenard i najbolji je Antetokumpo.

(HIT VIDEO) ZAČEPILI USTA BEZOBRAZNOM AMERU! Bodiroga mu je objasnio neke stvari!


- Kreativac kao Jokić je na površinu izbacivao njihove slabosti, dodavao je preko celog terena. Morate da imate viziju da biste to uradili. Viziju iza vizije - piše na pomenutom portalu.

Nastavili su da hvale Srbina.

Mnogo minuta je odigrao, prikazao je odličnu odbranu i bio je lider tima. Sumnjali ste u njega? On je beležio prosečno 25 poena, 13 skokova i osam asistencija u doigravanju. Tako izgleda neko ko je pravi - zaključio je autor teksta.

Bonus video:


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija