• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2019

23:55

ŠPANCE KOŠARKAŠKI BOGOVI LJUBE U KU*AC! Besna reakcija trostrukog NBA šampiona posle poraza od "furije"!

Košarka

ŠPANCE KOŠARKAŠKI BOGOVI LJUBE U KU*AC! Besna reakcija trostrukog NBA šampiona posle poraza od "furije"!

Podeli vest

Australija je izgubila u polufinalu Mundobasketa od Španije (95:88), posle dva napeta produžetka. Reprezentativac "bumersa" Endru Bogut je optužio sudije da su uzeli novac od Španaca, a sada se povodom toga oglasio Luk Longli asistent australijskog selektora Andreja Lemainsa

- Ovo je jako bolelo. Oni su bilo toliko je*eno... Izvinjavam se, oni su bili toliko dobri, konstantni. Igrali smo tvrdo i mislio sam da smo zaslužili da pobedimo. Ovaj rezultat ne deluje pošteno. Naravno, mi smo sami zaslužili da izgubimo zbog nekih situacija, ali ne možete tražiti pojedince kao krivce, da tako objasnim situaciju - rekao je Longli.

Ipak, on naglašava da je "furija" često privilegovana kod kako sam kaže "košarkaških bogova".

- Veoma je je*eno slično. Mislim da smo u Riju takođe zaslužili pobedu. Ne znam šta da uradimo. Moramo da pronađemo neki oltar i da prinesemo nekakvu žrtvu košarkaškim bogovima, jer nas oni ne ljube u ku*ac, kao što to rade Špancima. Slobodno objavite da sam to rekao. Špance košarkaški bogovi ljube u ku*ac svaki put kada igramo sa njima - nije birao reči čovek koji iz igračkih dana ima tri NBA prstena sa Čikago Bulsima.

(VIDEO) AUSTRALIJANAC POLUDEO! Sudija, uzeo si pare od Španaca!

Takođe je dodao da se igrači Australije ne osećaju dobro posle ovog poraza, i da misle da su zaslužili pobedu.

Oni su "poludeli". Potišteni su i ljuti. Na koga su ljuti ne mogu da vam kažem, verovatno na sve. Veoma je tiho (u svlačionici). Ovo je tim koji je izgubio u Riju (isto od Španije prim. aut.). Osećamo se kao da smo zaslužili pobedu. Igrali smo dovoljno dobro da pobedimo. mo još jedan meč pred nama, šansu da osvojiom medalju. Sada nije vreme da upiremo prstima. Neću da komentarišem suđenje, nije nam to u interesu. Moramo da se "repetiramo" i da odradimo naš posao -  kaže Longli.

Australija će izaći na megdan Francuzima u bitci za bronzanu medalju (nedelja 10.00).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija