• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2019

10:33

(FOTO) DNO! BESRAMNI AMERIKANAC NASTAVLJA DA VREĐA SRBE: Razlika između Srba i jogurta je to što jogurt nije genocidan!

Košarka

(FOTO) DNO! BESRAMNI AMERIKANAC NASTAVLJA DA VREĐA SRBE: Razlika između Srba i jogurta je to što jogurt nije genocidan!

Podeli vest

Američki komičar Kevin Klensi, koji se na Tviteru krije iza pseudonima KFC Barstul (KFC Barstool), nastavio je da vređa Srbe

On je posle meča Srbije i SAD, uvredio Srbiju i srpski narod izjavom ''da li ovde uopšte ima hrane'. Razbesneo je Srbe, koji su napravili pravu zabavu na njegovom Tviter profilu, nisu mu ostali dužni na prozivke. 

(FOTO) SRBI, GOVNARI, VI STE KRIVI ZA 16.000.000 MRTVIH! Amerikanac koji se podsmevao Srbiji otišao korak dalje i BRUTALNO IZVREĐAO NAŠ NAROD!

(FOTO) BOGDAN ODGOVORIO KOBIJU NA LAVINU POHVALA! Srpski košarkaš poslao poruku Brajantu, Đinobiliju i Skoli!

 

Amerikanac umesto da se smiri, on nastavlja da vređa i ponižava.

- Koja je ralika između Srba i jogurta? Pa, jogurt nije odgovoran za genocid u Prvom svetskom ratu - bio je poslednji komentar pomenutog komičara i radio voditelja.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
grof01

pre 4 godine

Šta je čovjek slagao?Istina vrijedja srbe?Naravno :) Istina na srbe djeluje kao glogov kolac na vampire....he he he

Vladimir

pre 4 godine

Ovaj sto kaze da Srbe istina boli vjerovatno misli da su Srbi odgovorni za genocid u Srbiji tacnije Macvi koji su pocinili Austrougari ukljucujuci i hrvate!? Jeste, odgovorni smo sto su okupatori pobili hiljade civila. Sami su se penjali na vjesala? Srbi su se sami ubili u Jasenovcu i drugim stratistima, sami su skakali u jame... BTW, americki bilmez ciji je predak nastao kada se mama naslonila na ogradu broda jer je tu bio dnk nekog sljama koji je isao u obecanu zemlju da ubije Indijance i pocini genocid

mladen

pre 4 godine

On nema pojma šta piše i govori o Srbima. Spominje 1. svetski rat u kojem su Srbi izgubili više od milion stanovništva.

Milojko šn

pre 4 godine

Grobu 01 popucaćete od muke,al to vam je i vi ustaše i amerikanci ste ponos genocidne fašističke nemačke,a nama nemožete ništa ceo svet je 99. pokušao da nas uništi i nije uspe niti će,jer Bog čuva Srbiju..

Zlatko

pre 4 godine

Koliko istine ima u glogovom ko'cu i vampirima, toliko istine ima i u jogurtu i Srbima ("s" se piše velikim slovom ... mamlaze) !

pera

pre 4 godine

u pitanju je trol nalog, pod***** sve zive, sta se primate.

SasaS

pre 4 godine

Klasican glupav i neupucen Jenki...dobro je sto ipak zna ili mu je neko rekao ko je Gavrilo P ..a to sto nece da kaze koliko su njegovi i zasto pobili ,Vijetnam, Kamboza,Irak,Hirosima,Nagasaki,Avganistan itd nek mu ide na dusu....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija