• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2019

11:46

OPROSTILI SE OD KINE! Amerikanci sedmi na svetu!

Košarka

OPROSTILI SE OD KINE! Amerikanci sedmi na svetu!

Podeli vest

Košarkaši SAD pobedili su Poljsku rezultatom 87:74 i zauzeli sedmo mesto na Svetskom prvenstvu u Kini

Najefikasniji u redovima ekipe Grega Popoviča bio je Mičel sa 16 poena i 10 asistencija, 14 je dodao Heris, 13 je imao Midlton. Ponitka je bio najbolji kod Poljaka sa 18 poena, Vačinski je dodao 17.

Amerikanci su bili znatno bolji u prvom poluvremenu, dominirali, šut ih je odlično služio pa su nakon 20 minuta igre vodili 47:30. 

(FOTO) DNO! BESRAMNI AMERIKANAC NASTAVLJA DA VREĐA SRBE: Razlika između Srba i jogurta je to što jogurt nije genocidan!

(FOTO) SRBI, GOVNARI, VI STE KRIVI ZA 16.000.000 MRTVIH! Amerikanac koji se podsmevao Srbiji otišao korak dalje i BRUTALNO IZVREĐAO NAŠ NAROD!

U nastavku su se probudili Poljaci.  Dobili su treću četvrtinu 25:16 i pred poslednjih deset minuta igre bili samo na osam poena od Amerikanaca.

Ali, puleni Grega Popovića su dodali gas u završnici, stekli dvocifrenu prednost i nisu dozvolili još hneki šok u Kini do kraja utakmice.

SAD su ranije obezbedile učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju kao jedna od dve najboljeplasirane ekipe iz Amerika.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17