• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

08:03

SVE JE JASNO! Kokoškov otvoreno rekao šta misli o preuzimanju Srbije!

Košarka

SVE JE JASNO! Kokoškov otvoreno rekao šta misli o preuzimanju Srbije!

Podeli vest

Aleksandar Đorđević napustio je reprezentaciju Srbije samo nekoliko minuta posle završenog učešća na Mundobasketu i pobede protiv Češke u borbi za peto mesto

U emotivnom obraćanju, otkrio je da je odluku doneo odavno, da je pre turnira znao da ide i da je vreme za nove epizode.

Jeste Srbija ostala bez medalje u Kini, ali doneo je legendarni Sale mnogo sreće navijačima, ne može to da zaseni ni krah u Kini. Za šest godina doneo je Srbiji tri medalje, tri srebra, mnogo radosti i nekoliko razočaranja. A, ne može bez malo tuge, ne bi pobede posle bile tako slatke. 

(VIDEO) DA LI JE KINA PROPUŠTENA ŠANSA? Raduljica je malo nervozan: Ne bih odgovorio na to pitanje!

(VIDEO/FOTO) POBEDA ZA NOVI POČETAK! Dostojanstven oproštaj "orlova", Bogdan zgazio Čehe za 5. mesto! BILO, NE PONOVILO SE!

 

 

 

Ko posle Đorđevića, koji je zaista visoko podigai lestvicu? Na Košarkaškom savezu Srbije sada je zadatak da nađe stručnjaka koji će naslediti legendu. Danima se pominje Igor Kokoškov, srpski NBA stručnjak, koji je već potvrdio da bi jednog dana voleo da sedne na klupu "orlova".

Srpska reprezentacija ima, ne dobrog, nego fenomenalnog selektora i čoveka Aleksandra Đorđevića, zaista svi treba da budemo presrećni što je odlučio da se bavi time i da ima energiju, entuzijazam i ambiciju da bude selektor. Ja mu želim da dokle god ta želja postoji kod njega bude na tom mestu. Rezultati su vrlo konkretni i vrlo opipljivi, pogledajte samo šta su uradili poslednje četiri godine. Moja želja za radom sa nacionalnim timom naravno da postoji, ali to nije želja u kratkoročnom planu i Bože zdravlja neka Sale bude selektor još mnogo, mnogo godina - rekao je u junu Kokoškov.

(ANKETA) KO ĆE BITI NOVI SELEKTOR KOŠARKAŠA? Sale napustio reprezentaciju, ko treba da ga zameni?

(VIDEO) IZGUBILI SMO MEDALJU, ALI SMO DOBILI NOVOG LIDERA! Srbija ima svog MVP-a, ime mu je Bogdan Bogdanović!

 

Kokoškov je trenutno pomoćni trener Sakramento Kingsa i uz dogovor sa Vladom Divcem i saradnicima možda bi bilo izvodljivo da bude tu i tokom famoznih FIBA "prozora" tokom sezone.

Ali, za sada je sve na spekulacijama, međutim, pred predsednikom KSS Predragom Danilovićem je važna odluka, a vremena za gubljenje nema.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija