• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

12:24

NEDOPUSTIVO - SKOLA SA 40 GODINA IMA VIŠE ENERGIJE OD NAŠIH CENTARA! Gurović opet kritikovao košarkaše Srbije!

Košarka

NEDOPUSTIVO - SKOLA SA 40 GODINA IMA VIŠE ENERGIJE OD NAŠIH CENTARA! Gurović opet kritikovao košarkaše Srbije!

Podeli vest

Srbija na Svetsko prvenstvo u Kini otišla po medelju, ali je zauzela tek peto mesto. Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Gurović nije siguran da li je to uspeh ili neuspeh

- Zavisi iz kog ugla se gleda. Mi smo možda razmazili naciju u poslednjih 20-30 godina. Naši navijaci su navikli na odličja. Ali treba da shvatimo da smo mala i ponosna država, sa velikim srcem. Na poslednja tri tkamičenja smo imali tri odličja, to je veliki uspeh srazmerno broju stanovnika.Da li uspeh ili neuspeh? Neka ostane znak pitanja - rekao je za Tv Prva Gurović.

Srbija je u četvrtfinalu izgubila od Argentine, koju je do trijumfa predvodio 40-godišnji Luis Skola.

- Ja to gledam na jedan loš dan. Iznervirao sam se zbog Argentine, jer je jedan Luis Skola, koji ima 40 godine, imao više energije nego svi naši centri zajedno. To je nedopustivo u četvrtfinalu, to je borba za "život i smrt". Možeš da imaš loš dan, da te ne ide u napadu, ali moraš da igraš odbranu i da imaš energiju. 

SVE JE JASNO! Kokoškov otvoreno rekao šta misli o preuzimanju Srbije!

(VIDEO) IZGUBILI SMO MEDALJU, ALI SMO DOBILI NOVOG LIDERA! Srbija ima svog MVP-a, ime mu je Bogdan Bogdanović!

 

Naši košarkaši su u utakmicama za plasman od 5. do 8. mesta pobedili Ameriku, a potom Češku.

- Imali smo kvalitet, bilo je prenaduvano u medijima da mora da se osvoji zlato. Oni momci to čitaju posle treninga, čitaju medije. I onda se stvara vrsta pritiska, to je verovatno uticalo na četvrtfinale, koje je najkritičnija tačka.

Aleksandar Đorđević više nije slektor Srbije, neće produžiti ugovor sa KSS.

- Njemu je istekao ugovor, treba mu skinuti kapu. Tri srebrne medalje, mnogo nas je zadužio. Možda je red da neko drugi dobije šansu, sad je na KSS da odluči.

 

 

Gurović se osvrnuo i na Amerikance, koji, kako kaže, imaju drugačije razmišljanje. Za njih je ovo žrtva, a za njega i njegove drugare igrati za reprezentaciju je bila čast.

- Mi se nismo žrtvovali. Nama je cast bila da igramo za reprezentaciju i da predstavljamo narod. Nema tu žrtve, to se podrazumeva. S drugim mentalitetom ideš, Amerikanci to gledaju drugačije - zaključio je Gurović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija