• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2019

18:04

LEKCIJA ZA SVE ZEMLJE! Skarilo objasnio sportske uspehe Španaca, a onda ozbiljno potkačio svoje Italijane!

Košarka

LEKCIJA ZA SVE ZEMLJE! Skarilo objasnio sportske uspehe Španaca, a onda ozbiljno potkačio svoje Italijane!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Sređo Skariolo otkrio je u čemu leži tajna uspeha sportista iz ove države i zbog čega je "crvena furija" u velikoj prednosti u odnosu na njegove Italijane

Španija je rutinski došla do titule svetskog prvaka u nedelju ubedljivom pobedom nad Argentinom, a kada su se misli slegle, arhitekta ovog uspeha Skariolo rekao je da se u ovoj državi više nego u drugim brine o mladim igračima, što rezultira velikim brojem medalja.

Mislim da ne postoji zemlja na svetu koja se tako brine o mladima, sa puno stručnosti i posvećenosti o svakom, kao što je to u Španiji. Nije sve samo u velikim zgradama i infrastrukturi, kao i u top menadžmentu, već je dosta toga i do baze i osnove od koje se polazi. Na žalost, to nije slučaj recim u Italiji. To je sportski problem, ali takođe i politički i kulturni. Kod Španaca je sve u karakteru, posvećenosti i strasti da se uspe - rekao je Skariolo u intervjuu za Il Matino di Padova.

Skariolo je od preuzimanja španske reprezentacije osvojio čak sedam medalja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija