• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

15:16

AMERIKANCI HOĆE SRPSKU ZVER! Bogdanović im poručio: Spreman sam!

Košarka

AMERIKANCI HOĆE SRPSKU ZVER! Bogdanović im poručio: Spreman sam!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović, najbolji strelac minulog Mundobasketa, vratio se u NBA, gde će uskoro početi pripreme sa Sakramentom

Bogdan je otkrio kakvi su izazovi pred njim i "kraljevima" u novoj sezoni, ali pričao je i o Srbiji i minulom Svetskom prvenstvu na kojem je naš tim zauzeo tek peto mesto. 

- Bilo je to jedno divno iskustvo. Znate Divca i Peđu, i oni su voleli da igraju za reprezentaciju, voleli su da predstavljaju svoju državu širom sveta, tako da je to bio odličan način da pripremim svoje telo za izazove koji predstoje i da se pre svih vratim u punu formu. Osećam se odlično posle uspešnog leta - kazao je  Bogdanović.

Potom je naš as priznao Amerikacima da mu nije baš bilo lako kada se prvi put priključio reprezentaciji.

- Kada sam se prvi put priključio reprezentaciji, potpuno sam se pogubio. Nisam znao šta sam radio i nisam znao koja je moja uloga. I ovde je slično, mada mnogo nas dolazi iz različitih sisteman i igra različitu košarku. Cilj našeg stručnog štaba je da zadrži naše najbolje igrače i da oko njih stavi iskusne košarkaše koji znaju da pobede, kako bi mogli da ostanemo u korak sa sve boljim protivnicima.

Voditelji su potom Bogdana pitali dali mu smeta što je morao da putuje za Kinu, pa da se vraća u Ameriku, pa da ide u Indiju, pa da se ponovo vraća u tako kratkom periodu.

- Problem jeste, ali za nekoga ko voli da smišlja izgovore. Tako je kako je, pričao sam Divcem i pitao sam ga dali mogu da se vratim u Srbiju odande, ali mi on to nije dozvolio, rekao je da me čekate vi na radiju.

Apetiti u Sakramentu su porasli, dovedeno je nekoliko veterana poput Trevora Arize kako bi se Kingsi takmičili za plejof, a Dag Kristi od Bogdana očekuje da bude zver na parketu kao u Kini. 

BOGDAN ISKRENO O SVEMU POSLE KINE! O pritisku, Kaliniću, Nedoviću, Đorđeviću, zbog koga svi uživaju u reprezentaciji, Jokiću...

SRBIJA PALA NA 6. MESTO! "Orlovi" platili ceh za Mundobasket, SAD prve na FIBA listi!

Foto: ap photo

 

MNOGO VOLIM JOKIĆA, ALI...Može li Denver do titule? Evo šta kažu stručnjaci

VELIKO PRIZNANJE ZA NAŠEG ASA! Jokić sedmi najbolji igrač NBA!

 

 

- I ja to očekujem. Spreman sam za to. Morao sam nešto da sačuvam i za treću godinu - našalio se Bogdan.

- Te prve dve godine su gotove. Za njih neću da smišljam bilo kakve izgovore, bilo je trenutaka kada sam jurio da sustignem tempo posle povreda, ali sam zahvalan što sam ove godine zdrav i spreman sam za akciju, kako fizički tako i psihički. Deluje mi kao da sam pravilno rešio slagalicu zvanu "ovo leto".

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija