• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

17:48

DŽOKER JE SPREMAN! Jokić otkrio tajnu VELIKOG USPEHA u NBA!

Košarka

DŽOKER JE SPREMAN! Jokić otkrio tajnu VELIKOG USPEHA u NBA!

Podeli vest

NBA sezona je sve bliže! Svi ljubitelji igre pod obručima jedva čekaju da Nikola Jokić ponovo krene da pleše, a naš NBA as otkrio je tajnu svog uspeha

- Ja samo igram košarku, isto kao što sam igrao i ranije, kao junior ili srednjoškolac. Sve radim na isti način - rekao je Jokić.

On je otkrio i kako se osećao na startu NBA karijere.

- Prvi trening je bio šok. Momci su izašli iz teretane, svi su mi delovali izuzetno atletski. Džejdžej Hikson je bio tu, Kenet Farid, Jusuf Nurkić je bio povređen, ali je Žofri Lovernj takođe bio tu. Bio sam peta ili šesta opcija. Znam samo da sam radio naporno. Izgubio sam mnogo kilograma i pripremao sam svoje telo i um da radim još više i uverim sebe da ću dobiti priliku - priznao je Jokić.

Nikola će odmarati na pripremnim utakmicama, a trener Meloun je istakao da će igrati samo ako to bude potrebno.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija